Το ριζοσπαστικό τιμόνι τραβά την προσοχή.

Mε οθόνες στο τιμόνι τα επόμενα Hyundai; (+vid)

4.065 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Την επανάσταση στην σχεδίαση της καμπίνας θέλει να φέρει η Hyundai. Δείτε τι σκέφτηκε.

Με τα αυτοκίνητα να γίνονται ολοένα και πιο hi-tech δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως η Hyundai παρουσίασε ένα νέο concept για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η καμπίνα των αυτοκινήτων στο μέλλον.

Σε αυτή εδώ την περίπτωση, ο διάκοσμος βασίζεται πάνω στο νέο i30, ωστόσο, όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι σημαντικά διαφορετικός κυρίως χάρη στην προσθήκη ενός νέου τιμονιού στο οποίο έχουν αφαιρεθεί τα παραδοσιακά κουμπιά και την θέση τους έχουν πάρει δύο μικρές ψηφιακές οθόνες. Σκοπός της Hyundai είναι να κάνει την καμπίνα πιο μίνιμαλ σε σχεδίαση και να γίνει ο μεγάλος τεχνολογικός εξοπλισμός που φέρουν τα μοντέλα της Hyundai πιο εύκολος στην χρήση. Μάλιστα, η εταιρεία κάνει λόγο πως στις δύο μικρές αυτές οθόνες, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει τι θα εμφανίζεται πάνω τους, ανάλογα με την δική του και μόνο προτίμηση.
 
Καινούριος είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που ενσωματώνει μέσα του δύο μικρότερες οθόνες, με την Hyundai να κάνει λόγο πως μέσω 3D γραφικών, θα μπορεί να προειδοποιεί τον οδηγό σε περιπτώσεις που αυτός αναπτύξει μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο. Το σύστημα infotainment είναι και αυτό αναβαθμισμένο και έχει τώρα ειδικό πρόγραμμα που συνδέεται με τις δύο οθόνες του τιμονιού και με τον τελευταίας τεχνολογίας πίνακα οργάνων.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η Hyundai σχεδιάζει να υιοθετήσει τις παραπάνω τεχνολογίες  στα μελλοντικά της μοντέλα.
 

peugeot
NISSAN