Mε οθόνη στη πόρτα η νέα Mercedes S-Class;

11.736 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2020)

Η Mercedes βρήκε τρόπο για να χωρέσει μια ακόμη οθόνη στο ήδη τελευταίας τεχνολογίας εσωτερικό των μοντέλων της.


To instagram φαίνεται πως αρχίζει να γίνεται μια σημαντική πηγή πληροφόρησης για τα νέα μοντέλα που έρχονται χάρη σε χρήστες σαν το cochespias. Αυτή την φορά, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια νέα φωτογραφία που δείχνει πως η νέας γενιάς Mercedes S-Class που αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες θα εξοπλίζεται με μια νέα οθόνη στην θύρα του οδηγού.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εικόνα βλέπουμε πως στο εσωτερικό της θύρας και δίπλα από τα κουμπιά προσαρμογής του καθίσματος του οδηγού υπάρχει μια μικρή οθόνη που φαίνεται πως θα χρησιμεύει στο να επιλέγει ο χρήστης εύκολα και γρήγορα κάποια από τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις που έχουν οριστεί από τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα αριστερά της εικόνας υπάρχει το όνομα της Faurecia, μια εταιρεία με έδρα το Παρίσι που είναι γνωστή για την ειδίκευσή της στην δημιουργία πολυτελών και άνετων καμπινών για μια σειρά από μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης και της τρέχουσας S-Class.

H νέας γενιάς θα πατήσει στην πλατφόρμα MRA και θα διαθέτει πλήθος διαφορετικών κινητήρων. Μεταξύ αυτών πιθανότατα θα βρίσκεται ένας υβριδικός 6κύλινδρος 3,0 λίτρων, ένας υβριδικός  twin-turbo 4,0 λίτρων V8. Παράλληλα αναμένεται μία plug-in υβριδική έκδοση, καθώς και εκδόσεις με κινητήρα V12.
 

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center