Κανείς δεν έχει καταλάβει με ποιο ακριβώς σκεπτικό λειτούργησε ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας.

Με παιδικό αμάξι στο δρόμο (+vid)

1.786 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2019)

Κανείς δεν έχει καταλάβει με ποιο ακριβώς σκεπτικό λειτούργησε ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας, όμως κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα του κοινού. Τι έκανε; Βγήκε στο δρόμο με παιδικό αυτοκίνητο!

Όπως είναι φυσικό οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου δε θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι από τα συγκεκριμένο περιστατικό. Έτσι ένας από αυτούς κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, στη συνέχεια το ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει viral.
 
Όπως καταλαβαίνετε πληροφορίες για ποιο ακριβώς λόγο συνέβη δεν υπάρχουν, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που έκανε εκτός από ανεγκέφαλο, είναι και επικίνδυνο για παραπάνω από ένα λόγους. Στο βίντεο ο πρωταγωνιστής προκειμένου να αποφύγει την κίνηση αλλάζει με άνεση λωρίδες και δε φαίνεται να τον απασχολεί καθόλου το ενδεχόμενο να μη γίνει ορατός λόγω του χαμηλού ύψους του αυτοκινήτου και να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του.
 
Δε γνωρίζουμε αν μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος οι αστυνομικές αρχές της Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητούν τον άνδρα, αλλά φανταζόμαστε πως κάτι τέτοιο θα έχει γίνει ήδη.

Δείτε το βίντεο
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw