H Plug-in υβριδική Lamborghini Revuelto.

H Plug-in υβριδική Lamborghini Revuelto.

Τα μοντέλα Lamborghini έχουν γίνει sold out μέχρι το 2026

2.083 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2024)

- Θα κυκλοφορήσει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα το 2028
- Περιμένουν την τεχνολογία να ωριμάσει, λέει ο CEO
- Έλαβε την μεγαλύτερη χρηματική επένδυση στην ιστορία της

Θα κυκλοφορήσει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα το 2028

Lamborghini έκανε μια εξαιρετική χρονιά το 2023. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεπέρασε τις 10.000 πωλήσεις. Παρουσίασε το πρώτο Plug-in υβριδικό της μοντέλο, το Revuelto, που έχει δημιουργήσει φόρτο παραγγελιών δύο χρόνων για την ιταλική εταιρία. Φαίνεται πως οι εύποροι αγοραστές της την προτιμούν και τα σημάδια δείχνουν πως η ανοδική πορεία της εταιρίας θα συνεχίσει. Τώρα, νέες πληροφορίες βγαίνουν στην δημοσιότητα, με την εταιρία να υπόσχεται πως το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο της θα κυκλοφορήσει με τον ερχομό του 2028.

Περιμένουν την τεχνολογία να ωριμάσει, λέει ο CEO

Η απόσταση τεσσάρων χρόνων για τον ερχομό μιας ηλεκτρικής Lamborghini δεν είναι και μικρό διάστημα. Ήδη άλλες εταιρίες πολυτελών σπορ αυτοκινήτων, όπως η Ferrari έχει ανακοινώσει τον ερχομό του δικού της αποκλειστικά ηλεκτρικού μοντέλου το 2025. Ο CEO της Lamborghini, όμως, ο Stephan Winkelmann, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να πάρει τον χρόνο του με την ηλεκτροκίνηση: «Δεν θέλουμε να είμαστε οι πρώτη με αυτή την τεχνολογία», είπε, «Θέλουμε να μπούμε σε αυτήν την αγορά όταν θα είμαστε οι καλύτεροι και όταν η τεχνολογία ωριμάσει».

Έλαβε την μεγαλύτερη χρηματική επένδυση στην ιστορία της

Η Lamborghini, λοιπόν, ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες που οδεύουν ολοταχώς προς μια ηλεκτρική εποχή. Με τα βιβλία παραγγελιών της γεμάτα, η εταιρία-μέλος του ομίλου Volkswagen, έχει την ευχέρεια να πάρει τον χρόνο της. Η Lamborghini δήλωσε ότι έχει λάβει «την μεγαλύτερη επένδυση στην 60χρονη ιστορία της εταιρίας» και ότι θα προσλάβει τουλάχιστον 500 νέους εργαζόμενους μέχρι το 2026.

TI LINGLONG AGORAZO
skoda