• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η teaser εικόνα του Mitsubishi Eclipse Cross.

Με ριζικές αλλαγές το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross

2.637 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2020

H Mitsubishi προετοιμάζει το ανανεωμένο Eclipse Cross και όπως φαίνεται από την teaser εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η μάρκα, οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος θα είναι ριζικές.


Με ριζικές αλλαγές, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον εξωτερικό του σχεδιασμό αναμένεται να αποκαλυφθεί το ανανεωμένο Mitsubishi Eclipse Cross. Όπως προκύπτει από την σκοτεινή teaser εικόνα αλλά και μία πρώτη πληροφόρηση της ιαπωνικής φίρμας, θα φέρει «ριζικά αλλαγμένο εμπρός και πίσω μέρος», ενώ οι Ιάπωνες υπογραμμίζουν πως οι αλλαγές που θα συμβούν θα προσδώσουν στο crossover «έναν πιο αναβαθμισμένο και ενεργητικό σχεδιασμό».
 
Για να υπάρχει μια πιο καλή εικόνα του τι να περιμένουμε, το Eclipse Cross θα πάρει κάποια στοιχεία από το e-Evolution, ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV που παρουσιάστηκε για πρώτη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2017, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκε και σε αυτό του Λος `Αντζελες. Το εν λόγω πρωτότυπο χαρακτηρίζεται από τολμηρό σχεδιασμό, ενώ από την εικόνα teaser είναι ξεκάθαρο πως το πρώτο στοιχείο που έχει δανειστεί το Eclipse Cross είναι τα οπίσθια φωτιστικά σώματα που εμφανίζονται από την αντανάκλαση.
 
Το ανανεωμένο Eclipse Cross έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τους πρώτους μήνες του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι η επίσημη αποκάλυψη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών ή ακόμα και εβδομάδων.

Σε ότι αφορά την Ευρώπη και κατ επέκταση την Ελλάδα, η μάρκα έχει ανακοινώσει πως μέχρι νεοτέρας δε θα λανσάρει νέα μοντέλα στις ευρωπαϊκές αγορές, ωστόσο τα υπάρχοντα (Space Star, Eclipse Cross, ASX, Outlander PHEV και L200) θα συνεχίσουν να διατίθενται κανονικά.

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS