Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoplus.
2 Φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Tesla και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoplus.

Με στοιχεία από το Model 3 έρχεται το ανανεωμένο Tesla Model Y

3.763 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2024)

- Βρίσκεται στα σκαριά με την κωδική ονομασία «Project Juniper».
- Εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το Model 3.
- Αναβαθμισμένη η καμπίνα.
- Θα κάνει ντεμπούτο στα μέσα του 2024.

Βρίσκεται στα σκαριά με την κωδική ονομασία «Project Juniper»

Το ανανεωμένο Tesla Model Y είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν κατά προσέγγιση την εξωτερική του εμφάνιση. Η εξέλιξη του μοντέλου συνεχίζεται από την αμερικανική μάρκα, που με τη σειρά της κρατάει μακριά από το φως της δημοσιότητας όλες τις πληροφορίες σχετικά με το φρεσκαρισμένο SUV, που ετοιμάζει. Ωστόσο, το facelift του Model Y, με την κωδική ονομασία «Project Juniper», αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τον ερχομό του Οκτώβρη του 2024, όπως φημολογείται.

Εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το Model 3

Μέχρι αυτή τη στιγμή, η Tesla δεν έχει δημοσιεύσει καμία επίσημη εικόνα ή teaser του ανανεωμένου Model Y, ενώ πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν κάποιες εικόνες, χαμηλής ανάλυσης, που φέρονται να παρουσιάζουν το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV, αλλά η γνησιότητά τους αμφισβητείται. Έτσι, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoplus έρχονται για να μας δώσουν τη δική τους οπτική για την εξωτερική εμφάνιση του ανανεωμένου Model Y, παρουσιάζοντας ανεξάρτητα σχέδια. Όπως βλέπουμε το ανανεωμένο Model Y έχει αντλήσει έμπνευση από το Model 3, λαμβάνοντας λεπτούς προβολείς στο μπροστινό μέρος με τα LED φώτα ημέρας να περνούν από κάτω ως υπογράμμιση. Ίδια με του Model 3 είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα του Model Y, έχοντας το μοτίβο αγκύλης. Την ίδια στιγμή το «Tesla» είναι γραμμένο ανάμεσα στα πίσω φώτα, αντικαθιστώντας το λογότυπο.    

Αναβαθμισμένη η καμπίνα

Οι διαρροές που έχουν υπάρξει αναφορικά με το ανανεωμένο Model Y, αναφέρουν πως και στην καμπίνα θα ακολουθήσει το Model 3, λαμβάνοντας νέες οθόνες, αλλά και καινούργια κλιματιζόμενα καθίσματα. Η ηχομόνωση θα είναι πιθανώς σε καλύτερο επίπεδο, ενώ μένει να φανεί εάν θα αφαιρεθεί από το τιμόνι ο μοχλός, με τα φλας να μεταφέρονται  σε κουμπιά πάνω στο τιμόνι και οι αλλαγές ταχυτήτων στην κεντρική οθόνη αφής, όπως έγινε στην περίπτωση του Tesla Model S Plaid.

Θα κάνει ντεμπούτο στα μέσα του 2024

Όπως προαναφέραμε το ανανεωμένο Tesla Model Y αναμένεται να παρουσιαστεί περίπου στα μέσα του 2024, το αργότερο έως τον Οκτώβρη του έτους.     

Mercedes
KIA