Διαρροή: Είναι αυτό το ανανεωμένο Tesla Model Y;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαρροή: Είναι αυτό το ανανεωμένο Tesla Model Y;

3.914 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2024)

- Το 2024 ίσως γίνει ορόσημο για την Tesla λόγω του Juniper concept
- Οι ανεπίσημες εικόνες που διέρρευσαν μάλλον είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης
- Το λίφτινγκ του Model Y είναι από τις πιο αναμενόμενες αναβαθμίσεις μοντέλων

Το 2024 ίσως γίνει ορόσημο για την Tesla λόγω του Juniper concept

Κοιτώντας πίσω στο 2023, βλέπουμε ότι η Tesla τήρησε σε γενικές γραμμές τις υποσχέσεις της με το πλήρως ανασχεδιασμένο Model 3 να κυκλοφορεί στην Ασία και την Ευρώπη, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι ΗΠΑ.  Μάλιστα πέρυσι, το Tesla Model Y ξεπέρασε την Toyota Corolla (1,06 εκατομμύρια έναντι 1,01 εκατομμυρίων μονάδων), σύμφωνα με την κατάταξη Bestselling Car Ranking 2023 του Focus2Move, για να γίνει το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο. Έχοντας αυτό κατά νου, το 2024 θα μπορούσε να είναι άλλη μια χρονιά ορόσημο για την αμερικανική εταιρεία σε περίπτωση που παρουσιάσει το ανανεωμένο Model Y, με την ονομασία Project Juniper.

Οι ανεπίσημες εικόνες που διέρρευσαν μάλλον είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης

Αν πιστέψουμε τις φήμες, υπάρχει ήδη ανεπίσημη επιβεβαίωση ότι το Model Y θα λάβει λίφτινγκ, καθώς ακούγεται πως ένα ανανεωμένο Model Y εμφανίστηκε κάπου στην Κίνα. Κάτι τέτοιο δεν είναι επίσημο ακόμα και υπάρχουν αρκετοί  που αμφισβητούν την εγκυρότητα αυτής της διαρροής. Ενώ το μαύρο Tesla Model Y μοιάζει ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς με βάσει τις αλλαγές του Model 3 , όπως για παράδειγμα τα πιο λεπτά πίσω φώτα LED και τα ανασχεδιασμένα μπροστινά φωτιστικά σώματα (καθώς και μερικές άλλες λεπτομέρειες, όπως η έλλειψη προβολέων ομίχλης), κάποιοι πιστεύουν ότι η παραμόρφωση που υπάρχει στις υποτιθέμενες εικόνες που διέρρευσαν δεν οφείλεται στις περιορισμένες δυνατότητες της κάμερας, αλλά μάλλον στο γεγονός ότι είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.

Το λίφτινγκ του Model Y είναι από τις πιο αναμενόμενες αναβαθμίσεις μοντέλων

Παρότι το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες προέρχονται από τη φαντασία κάποιου οπαδού της Tesla που ξέρει πώς να χρησιμοποιεί λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης,  σε κάθε περίπτωση το γεγονός αυτό σημαίνει ότι η αναβάθμιση του Tesla Model Y είναι από τις πιο αναμενόμενες ανανεώσεις μοντέλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος.

Mercedes
moto