Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από τη Nissan και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Με στοιχεία του Ariya το νέο crossover Nissan LEAF;

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2021)

Η Nissan θα μετατρέψει τη νέα γενιά του ηλεκτρικού LEAF σε crossover και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την εμφάνιση που θα έχει το νέο μοντέλο!

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η Nissan επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που υπήρχαν και έκαναν λόγο πως στη νέα του γενιά το LEAF θα μετατραπεί σε ένα crossover μοντέλο. Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές με γρήγορα αντανακλαστικά συγκέντρωσαν τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής και τις αποτύπωσαν σε ένα σχέδιο θέλοντας έτσι να μας προϊδεάσουν για το τι πρόκειται να δούμε όταν το νέο «πράσινο» μοντέλο αποκαλυφθεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Με σχεδιαστικά στοιχεία από το Ariya

Τα σχέδια προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexperess και όπως μπορούμε να δούμε το αυτοκίνητο που απεικονίζεται έχει μεγάλη ομοιότητα με το ηλεκτρικό SUV Ariya, κυρίως στο εμπρόσθιο μέρος. Σε ότι αφορά το πίσω, ο σχεδιαστής φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την εικόνα teaser που δημοσίευσε η ιαπωνική μάρκα, με λεπτά μακρόστενα LED φωτιστικά σώματα.
 

Βάση του η πλατφόρμα CMF-EV

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, το crossover θα βασιστεί πάνω στην CMF-EV πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi. H αλλαγή από αμάξωμα hatchback σε crossover είναι μέρος του σχεδίου της φίρμας να επενδύσει 1 δισεκατομμύριο λίρες στο εργοστάσιο της φίρμας στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, το ίδιο εργοστάσιο που παράγει επίσης αυτή την στιγμή το νέο Juke, το LEAF και το νέο Qashqai. Η επένδυση αυτή θα επιτρέψει στη Nissan να κατασκευάζει 100.000 αυτοκίνητα του crossover αντικαταστάτη του LEAF.
 

Μπαταρία από το Megane E-Tech Electric;

Δεδομένης της τεχνολογίας της πλατφόρμας, είναι πιθανό η Nissan να μοιράζεται εξαρτήματα μπαταρίας με τη Renault και πέρα ​​από τα κοινά εξαρτήματα του πλαισίου. Το αυτοκίνητο είναι επίσης πιθανό να διαθέτει το ίδιο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Android Automotive με το Megane E-Tech Electricπου ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του και αναμένεται σε λίγους μήνες να βρίσκεται και στην ελληνική αγορά.
 

Έρχεται το 2025

Το νέο Nissan LEAF crossover αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. θυμίζουμε πως απώτερος στόχος της ιαπωνικής μάρκας είναι να εξηλεκτρίσει ολόκληρη την γκάμα της το 2025 με αμιγώς ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, ενώ από το 2030, η φίρμα επιθυμεί το 80% των συνολικών πωλήσεων να αφορούν ηλεκτρικά μοντέλα.

Το νέο Nissan LEAF γίνεται crossover!
-Ανεξάρτητα σχέδια δίνουν μια πρώτη «γεύση» της εικόνας που θα έχει.
-Φτάνει το 2025
Καλύτερα crossover ή προτιμούσες σε hatchback αμάξωμα το νέο LEAF;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto