Oι Γερμανοί κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια μεγάλη οθόνη πίσω από το τιμόνι.

Με τεράστια οθόνη η νέα Mercedes S-Class

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Η επόμενη γενιά της S-Class είναι ένα από τα αυτοκίνητα που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο ένα κατασκοπευτικό βίντεο έρχεται για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη της προσδοκίας, κυρίως λόγω του εσωτερικού της επερχόμενης Mercedes.

Οι εταιρείες στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας κοντράρονται για το ποια θα προσφέρει περισσότερες ανέσεις στους πελάτες, με ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι η οθόνη ή οι οθόνες που βρίσκονται στο εσωτερικό. Όπως φαίνεται από ένα κατασκοπευτικό βίντεο που διέρρευσε, η Mercedes μέσω της επόμενης S-Class έχει πάρει απόφαση να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

Αντί για δύο οθόνες που συνδέονται, όπως συμβαίνει στην τρέχουσα S-Class, οι Γερμανοί κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια μεγάλη οθόνη πίσω από το τιμόνι. Ωστόσο αυτή δεν αναμένεται να είναι η μοναδική στη καμπίνα του μοντέλου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία δεύτερη μεγαλύτερη οθόνη θα τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα.
 
Φυσικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η νέα γενιά του γερμανικού σεντάν της Mercedes θα διαθέτει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης 3ου επιπέδου. Αυτές δεν καθιστούν το αυτοκίνητο αυτόνομο, όμως θα είναι σε θέση να οδηγεί και να σταματά ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του οδηγού.
 
Από κει και πέρα η νέα Mercedes S-Class όταν κάνει την εμφάνισή της θα μας συστηθεί έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο και αυξημένους χώρους, ενώ σημαντική βοήθεια στον κινητήρα θα παρέχει το υβριδικό σύστημα EQ Boost. Το ντεμπούτο του μοντέλου αναμένεται εντός του 2020.

Δείτε το βίντεο
 

NEO TRANSPORTER
test center