• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο κινητήρας των 90 ίππων είναι οικονομικός και ελαστικός.

Το εσωτερικό είναι μοντέρνο και νεανικό. Η ποιότητα των υλικών και το φινίρισμα είναι κορυφαία.

Καλή ποιότητα κύλισης και ασφαλή οδική συμπεριφορά επιδεικνύει η μικρή πετρελαιοκίνητη A-Class. Επιπλέον είναι σταθερή και ήσυχη στον αυτοκινητόδρομο.

Mercedes A160 CDI

26.173 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2014)

Η Mercedes A 160 CDI είναι η πιο προσιτή, οικονομικά, πετρελαιοκίνητη A-Class χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες επιλογές της γκάμας, αφού διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της μάρκας με το Αστέρι στο καπό

MERCEDES: Η νέα C-Class. Το δικό σου comfort zone

Η A-Class είναι το εισιτήριο για τον κόσμο της Mercedes, όντας το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας. Η A160 CDI είναι η πρώτη επιλογή, από πλευράς κόστους, για τον κόσμο των premium diesel, ένα κόσμο που αρκετοί φαίνεται να προτιμούν. Μετά την απελευθέρωση των diesel, οι πωλήσεις τους απογειώθηκαν στην ελληνική αγορά, φτάνοντας και ξεπερνώντας αρκετές φορές τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μοντέλα. Φυσικό επακόλουθο είναι λοιπόν, το ενδιαφέρον αυτό να μεταφερθεί και στα premium μοντέλα. Απτό παράδειγμα λοιπόν, η Α 160 CDI, η μικρότερη πετρελαιοκίνητη A-Class, με τον κινητήρα 1.500 κυβικών που αποδίδει 90 ίππους και καταναλώνει 3,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ