Μercedes-AMG A 35 & CLA 45 S: Δύο όπλα συνδυαστικής ισχύος 727 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μercedes-AMG A 35 & CLA 45 S: Δύο όπλα συνδυαστικής ισχύος 727 PS

10.212 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

Η «μικρή» Mercedes-AMG A 35 των 306 ίππων και η βαρβάτη Mercedes-AMG CLA 45 S είναι σε θέση, η καθεμιά σε διαφορετικό βαθμό, να προσφέρουν διάπλατα χαμόγελα και πλούσια συναισθήματα σε όποιον βρεθεί πίσω από το τιμόνι τους.

«Κυρίες» και ταυτόχρονα αλήτισσες

H Mercedes-AMG προσφέρει μια ευρεία γκάμα αυτοκινήτων για όσους επιθυμούν περισσότερο συναίσθημα, πάθος και ταχύτητα από το αυτοκίνητό τους. Η αρχή έγινε με τις AMG εκδόσεις της A-Class (A 35, A 45 και Α 45 S) ενώ, αργότερα προστέθηκαν στην οικογένεια οι γρήγορες εκδόσεις για την CLA, η οποία θα έλεγε κανείς πως είναι η 4θυρη κουπέ εκδοχή της Α-Class. Σε αυτό το θέμα, σας παρουσιάζουμε δύο αυτοκίνητα με τα οποία ενθουσιαστήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι τους, τη «μικρή» AMG Α 35 με τα 306 άλογα και την μπρουτάλ AMG CLA 45 S με τους 421 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Πιο γήινη η Mercedes-AMG A 35, ακραία η AMG CLA 45 S

Τη Mercedes-AMG A 35 μπορεί να την περάσει κάποιος εύκολα για μια απλή A-Class με το διακοσμητικό πακέτο AMG, δεν είναι όμως έτσι. Πρόκειται για την πιο προσιτή AMG που μπορεί να αγοράσει κάποιος αυτή την στιγμή και χωρίς αμφιβολία, συνδυάζει μαεστρικά τις δυναμικές λεπτομέρειες (νέοι σπορ προφυλακτήρες, τονισμένοι ώμοι, διπλές απολήξεις εξατμίσεων, εντυπωσιακός διαχύτης και φυσικά λογότυπα) με το εκλεπτυσμένο σχεδιαστικό προφίλ της A-Class. Στο τέλος, ομολογείς πως είναι άκρως διακριτική, ίσως και περισσότερο από ότι όφειλε. 

Η CLA στην κορυφαία της έκδοση είναι ιδιαίτερα κομψή αισθητικά και ξεχωριστή, προβάλλοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική της 4θυρης κουπέ σιλουέτας της, «εμπλουτισμένη» με πιο σπορ χαρακτηριστικά. Έτσι συναντάμε ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, με τον εμπρός να έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και τον πίσω να ενσωματώνει τον όμορφο διαχύτη και τις 4 απολήξεις των εξατμίσεων και μια διακριτική αεροτομή στην πόρτα του πορτ μπαγκάζ αλλά και μάσκα AMG εμπρός. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το χαμηλότερο ύψος του αμαξώματος από το έδαφος και τις εντυπωσιακές κόκκινες δαγκάνες των φρένων (6πίστονες εμπρός), αρκούν για να την διαφοροποιήσουν από τις απλές της εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

NEO TRAFIC
moto