4 φωτογραφίες »

Βασικό συστατικό του μοντέλου είναι το πιο επιθετικό κιτ αμαξώματος AMG-Line το οποίο η Hofele χρησιμοποιεί ως αφετηρία.

Mercedes EQC από τη Hofele Design

1.625 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Μπορεί η Brabus να είναι ο επίσημος βελτιωτής της Mercedes, όμως η εταιρεία Hofele Design κλέβει λίγο από τη δόξα της, κάνοντας ακόμα πιο αισθητή τη δική της παρουσία στο χώρο μέσω μίας βελτιωμένης EQC.


Η εταιρεία μπορεί να έχει αφήσει αμετάβλητο το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του ηλεκτρικού crossover, όμως έχει καταφέρει να δώσει μεγαλύτερη λάμψη στο αυτοκίνητο. Βασικό συστατικό αυτού είναι το πιο επιθετικό κιτ αμαξώματος AMG-Line το οποίο η Hofele χρησιμοποιεί ως αφετηρία για τη δική της EQC. Τα μαύρα χαρακτηριστικά έρχονται σε αντίθεση με το ασημένιο χρώμα που έχει κυρίαρχο ρόλο, ενώ το παρεμφερές θέμα στη γρίλια και στις ζάντες αναβαθμίζουν την αίσθηση πολυτέλειας.
 
Στο εσωτερικό η βασική διαφορά που υπάρχει είναι στην ταπετσαρία, με τα καθίσματα και τις περισσότερες από τις υπόλοιπες επιφάνειες να κοσμούνται με δέρμα με διακριτό μοτίβο διαμαντιού. Μάλιστα η βελτιωτική εταιρεία υποστηρίζει πως ο πελάτης έχει την ευχέρεια να επιλέξει το δέρμα της αρεσκείας του.
 
Τέλος, αναφορικά με το πόσο κοστίζει ή πότε η EQC Hofele θα είναι διαθέσιμη, η εταιρεία δεν έδωσε καμία πληροφορία!

Toyota
moto