Η GLE Coupe από την Lumma Design.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η GLE Coupe από την Lumma Design.

Mercedes GLE Coupe Lumma

2.625 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Τροποποιημένη σε καίρια σημεία και αναβαθμισμένη και σε μηχανικό επίπεδο, η συγκεκριμένη Mercedes GLE Coupe από την Lumma Design είναι ένα ακόμα έργο τέχνης.

Για την Mercedes GLE Coupe, είναι γνωστό ότι πολλοί βελτιωτικοί οίκοι έχουν την δική τους πρόταση τροποποίησης. Κάποιοι, όπως η Brabus, αλλάζουν μόνο τον εμπρός προφυλακτήρα και τους τροχούς και… καθάρισαν. Aλλοι επεμβαίνουν μόνο στην εμφάνιση, χωρίς να πειράξουν τα μηχανικά μέρη. Η Lumma Design όμως, παρουσίασε το δικό της πακέτο, το οποίο φέρνει αλλαγές και στα δύο επίπεδα.

Η GLE Coupe από την Lumma Design.

Η GLE Coupe από την Lumma Design.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
H Lumma Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος που έχει ασχοληθεί με πολλά Premium SUV, όπως τα X6, Range Rover Sport και Jaguar F-Pace. Για την Mercedes GLE Coupe το «μενού» περιλαμβάνει αύξηση ισχύος και εκτενείς εμφανισιακές τροποποιήσεις. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια GLE 450 AMG. Αλλαγμένα είναι τα εμπρός και πίσω σπόιλερ, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με μια νέα αεροτομή, καλύμματα αεραγωγών στις εμπρός και πίσω πόρτες και πίσω πλαίσιο διαχύτη. Σε όλα τα τμήματα αυτά, κυριαρχεί το carbon ως υλικό κατασκευής.

Ακόμα, το logo της Lumma Design κοσμεί το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου, αντικαθιστώντας το αστέρι της Mercedes, ενώ λεπτομέρειες από ανθρακόνημα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλη την έκταση του GLE Coupe. H μετατροπή ολοκληρώνεται με ένα σετ νέων τροχών από την ίδια την Lumma Design, ενώ οι δαγκάνες των φρένων βάφονται –ειδικά για την περίσταση- σε κόκκινο.

Μηχανικά, η Lumma Design επεμβαίνει έτσι ώστε το μοντέλο να γίνει ισχυρότερο και η συγκεκριμένη GLE 450 AMG έχει ανέβει στους 449 ίππους και τα 644 Nm ροπής. Λαχταριστό!
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto