Tο οδόμετρο έχει «γράψει» μόνο 50 χλμ.

H αγγελία κάνει λόγο πως και ο V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Mercedes-Maybach S600 στο σφυρί!

2.793 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2018)

Mια τρακαρισμένη Mercedes-Maybach S600 βρέθηκε στο σφυρί. Θα αφιέρωνες χρόνο και χρήμα να την επισκευάσεις και να κυκλοφορείς με executive λιμουζίνα.

Mια πραγματική ευκαιρία για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μια πραγματική λιμουζίνα θα μπορούσε να αποτελέσει αυτή εδώ η τρακαρισμένη Mercedes-Maybach S600 που βρίσκεται σε δημοπρασία σε διεθνή ιστοσελίδα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Με την τιμή της ως καινούρια να υπολογίζεται περίπου 180.000 ευρώ, η μόνη επιλογή για τους «απλούς» θνητούς είναι να βρεθεί μια με κάποια «προβληματάκια» σαν αυτή εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε, η Mercedes έχει σοβαρές ζημιές στο εμπρός μέρος και το πίσω δεξιά φτερό με τις αναφορές να κάνουν λόγο ότι έπεσε πάνω της αυτοκίνητο, την στιγμή που το μοντέλο ήταν ακινητοποιημένο.
 
Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάστηκε να ανοίξουν οι αερόσακοι ενώ η αγγελία κάνει λόγο πως και ο V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων απόδοσης 530 ίππων και 830 Νm ροπής δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τέλος, με το οδόμετρο να έχει «γράψει» μόνο 50 χλμ. και το εσωτερικό να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, μήπως αρχίζετε να το σκέφτεστε;
 

peugeot
citroen