Σε άλλο επίπεδο πήγε το design του αυτοκινήτου του ένας εκκεντρικός Αμερικανός.

Mercedes S-Class με κέρατα

1.890 Επισκέψεις στο άρθρο (5/2/2019)

Σε άλλο επίπεδο πήγε το design του αυτοκινήτου του ένας εκκεντρικός Αμερικανός, ο οποίος πρόσθεσε ένα νέο σύστημα εξάτμισης σε μία Mercedes S-Class, το οποίο μόνο διακριτικό δεν μπορείς να το πεις.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις των αυτοκινήτων που έχουν δεχτεί μετατροπές παντός είδους και η αλήθεια είναι πως αρκετές από αυτές κρίνονται αποτυχημένες. Ωστόσο η συγκεκριμένη Mercedes έρχεται για να πάρει την πρωτιά στο συγκεκριμένο τομέα και μάλιστα εύκολα.
 
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια Mercedes S500, η οποία φαίνεται πως εμπνεύστηκε από το αυτοκίνητο του Boss Hogg, από τους «Dukes», ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι εκτός από τα κέρατα στο εμπρόσθιο μέρος, ο ιδιοκτήτης τους μοντέλου πήρε την απόφαση να βάλει στο πίσω μέρος ένα δεύτερο ζευγάρι, το οποίο συνδύασε με τις απολήξεις της εξάτμισης.
 
Το όλο concept ολοκληρώνουν οι κόκκινοι ανακλαστήρες στο πλαϊνό μέρος, οι οποίοι έρχονται ως το… «κερασάκι στην τούρτα» στην κακοποίηση του πάλαι ποτέ πολυτελούς και επιβλητικού χαρακτήρα της Mercedes S500.

peugeot
NISSAN