3 φωτογραφίες »

Ο ερχομός της N Line είναι θέμα χρόνου.

Μετράει αντίστροφα το Hyundai Sonata N-Line

1.732 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2020)

Η Hyundai δεν θα προσφέρει μία «Ν» έκδοση στο νέο Sonata, ωστόσο πολύ σύντομα αναμένεται να παρουσιάσει το N-Line μοντέλο. Μάλιστα αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει σε λίγες ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα στα μέσα Μαΐου.


Την είδηση αυτή δημοσιεύουν κορεατικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούνται πηγές από το «στρατόπεδο» της Hyundai. Παράλληλα αναφέρουν πως μετά την αποκάλυψη του Μαΐου θα ακολουθήσει το εμπορικό λανσάρισμα του Hyundai  Sonata N-Line. Αυτό θα έχει συμβεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.
 
Για το συγκεκριμένο μοντέλο γνωρίζουμε ήδη κάποια πράγματα, τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία. Σύμφωνα με τα στελέχη της, η Hyundai θα επιλέξει να τοποθετήσει κάτω από το καπό έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 290 άλογα που θα συνδυάζεται εκτός απροόπτου με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας.
 
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το μοντέλο θα λάβει δύο διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος και θα «φοράει» μεγαλύτερες ζάντες μεγέθους 19 ιντσών, χωρίς ωστόσο να έχει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα τετρακίνησης.
 
Πληροφορίες για το ποσό στο οποίο θα κυμανθεί το αρχικό κόστος απόκτησης δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

LEASING APRILIOS
skoda