Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Μετράει αντίστροφά το νέο Hyundai i40

3.185 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2018)

Έτοιμο φαίνεται πως είναι το επόμενης γενιάς Hyundai i40 το οποίο έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Σε ένα τμήμα που κυριαρχείται από το Volkswagen Passat, το Skoda Superb και το Opel Insignia, είναι εύκολο να ξεχάσουμε το Hyundai i40 (ακόμα και ας μην είναι διαθέσιμο στη χώρα μας), ωστόσο όπως όλα δείχνουν, σιγά σιγά πλησιάζει η ώρα που οι άνθρωποι της φίρμας θα παρουσιάσουν το μοντέλο νέας γενιάς.
 
Μάλιστα κατασκοπευτικές εικόνες  έχουν κάνει την εμφάνισή τους και δείχνουν το καμουφλαρισμένο σεντάν να έχει ένα κομψό σχήμα θυμίζοντας ως ένα βαθμό τα πρόσφατα VW Arteon και Peugeot 508, ενώ υπάρχουν και οι φήμες που λένε πως δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη ευρωπαϊκή εκδοχή του Sonata, το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα και φέρεται να έχει δανειστεί κάποια σχεδιαστικά στοιχεία.
Μιλώντας για το σχεδιασμό να πούμε πως δεν αποκλείεται τόσο το ολοκαίνουργιο i40, όσο και κάποια από τα επερχόμενα νέα μοντέλα της κορεατικής μάρκας να αντλήσουν στοιχεία από το πρωτότυπο Le Fil Rouge που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με σκοπό να σηματοδοτήσει την επόμενη γλώσσα σχεδιασμού της Hyundai.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, τις επιδόσεις, ακόμα και με το αν το νέο μοντέλο θα προσφερθεί στη χώρα μας δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ακόμα περισσότερα στοιχεία μέχρι να γίνει το επίσημο ντεμπούτου του νέου Hyundai i40 μέσα στο 2019.       

Mercedes
test center