Στην κατασκευή ενός τραπεζιού, στο κέντρου του οποίου δεσπόζει το ανάγλυφο σχέδιο μιας Ferrari F40, προχώρησε μια εταιρεία.

Tο τραπέζι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ποιότητας που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική.

Tο ποσό που πρέπει να δαπανηθεί ανέρχεται στις 20.000 δολάρια.

Μία Ferrari F40 στο τραπέζι σου

1.858 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και κυρίως των Ferrari, οι οποίοι θέλουν να πίνουν τον καφέ τους σε ένα τραπέζι που να έχει άμεση σχέση με τον χώρο αυτό, το συγκεκριμένο αντικείμενο θα τους φάνει πάρα πολύ χρήσιμο.

Στην κατασκευή ενός τραπεζιού, στο κέντρου του οποίου δεσπόζει το ανάγλυφο σχέδιο μιας Ferrari F40, προχώρησε μια εταιρεία.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το τραπέζι, που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ποιότητας που χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική, είναι βαμμένο σε ένα σκούρο γκρι χρώμα και στο κέντρου του έχει τοποθετηθεί ένα ανάγλυφο σχέδια μιας Ferrari F40. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού, για να κατασκευαστεί το συγκεκριμένο μοντέλο χρειάζεται να περάσουν πάνω από 100 ώρες εργασίας, με τις 50 από αυτές να αναλώνονται για το σχέδιο της F40.
Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του τραπεζιού, το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί ανέρχεται στις 20.000 δολάρια (περίπου 16.200 ευρώ), ενώ αναμένεται να διατεθούν μόλις 10 τραπέζια .
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την Ferrari F40, στη διάθεση του κοινού υπάρχουν και άλλα σχέδια όπως του Ford GT, ενώ διαθέσιμες είναι και οι επιλογές ενός σχεδίου αεροπλάνου ή σκάφος.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center