Mικρή αρκούδα ξηλώνει πόρτα από Lamborghini

13.033 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2021)

Mε μία μόνο κίνηση, η αρκούδα πιάνει την πόρτα και την ξηλώνει λες και ήταν ψεύτικη. Ο ιδιοκτήτης, ατάραχος, της δίνει το φρούτο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Έσπασε την πόρτα της Lamborghini εύκολα 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πόσες και πόσες φορές τα κατοικίδια μας δεν έχουν προκαλέσει ζημιές μέσα στο σπίτι ή στον κήπο μας αλλά εμείς συνεχίζουμε να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε; To ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει με τον σεΐχη Humaid Abdulla Albuqaish, ο οποίος θέλοντας να ταΐσει την μικρή αρκούδα που έχει ως κατοικίδιο, την είδε να σπάει την πόρτα της Lamborghini Huracan Performante, ενός από τα πολλά supercars που διαθέτει.

Δεν νοιάστηκε για την ζημιά ο ιδιοκτήτης

Η αρκούδα φαίνεται μικρή σε ηλικία, όμως φαίνεται πως ήταν αρκετά δυνατή για να σπάσει την πόρτα της Ιταλίδας. Στην αρχή, το ζώο φοβήθηκε, όμως όταν είδε τον σεΐχη να το καλεί, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και πήρε το μήλο που του έδινε.

Ο Humaid Abdulla Albuqaish έχει πολλά εξωτικά κατοικίδια 

Ο σεΐχης αυτός μένει στο Ντουμπάι και είναι γνωστός για τα εξωτικά κατοικίδια που έχει στο σπίτι του. Στον λογαριασμό του στο Instagram μπορείτε να τον δείτε να ποζάρει δίπλα σε supercars αλλά και σε τίγρεις, λιοντάρια, ύαινες, φίδια και μαϊμούδες. Υπάρχουν άνθρωποι που τον κριτικάρουν, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται πως αγαπάει όλα του τα ζώα και πως έχει διαμορφώσει έναν χώρο μέσα στην βίλα του για να ζουν, ενώ διαβεβαιώνει πως δεν κόβει τα  νύχια και τα δόντια τους ούτε τα ναρκώνει για να μην είναι επιθετικά.

Διάσημος στα social media 

Ο Humaid Abdulla Albuqaish έχει αυτή την στιγμή 1,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και 9,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Tik Tok.

Ατάραχος ο ιδιοκτήτης της Lamborghini!
- Η αρκούδα σπάει την πόρτα λες και είναι παιχνιδάκι
- Δεν νοιάστηκε κανείς για την ζημιά
- Ο σεΐχης είναι γνωστός για τα πολλά εξωτικά ζώα που έχει στην βίλα του
Πόσα λεφτά έχει αυτός και δεν νοιάζεται για την πόρτα; Eμείς κάνουμε σαν τρελοί όταν οι γάτες γρατζουνάνε το καπό...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center