Militem Hero: Ένα Jeep Renegade έτοιμο για εχθροπραξίες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Militem Hero: Ένα Jeep Renegade έτοιμο για εχθροπραξίες

3.132 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2021)

Ο βελτιωτικός οίκος Militem έκανε την εμφάνιση του Renegade πιο σκληροπυρηνική από ποτέ, γέμισε με δέρμα την καμπίνα και αναβάθμισε τις επιλογές κινητήρων του μοντέλου.

To Renegade αποτελεί τον εκπρόσωπο της Jeep στην κατηγορία των μικρών SUV και διακρίνεται για την περιπετειώδη και macho εμφάνισή του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να το κάνουν ακόμη πιο «πολεμικό» και για αυτό τον λόγο, ο οίκος Militem, που ειδικεύεται στην βελτίωση αυτοκινήτων Jeep και RAM, αποφάσισε να κάνει το Renegade ακόμη πιο σκληροπυρηνικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέοι προφυλακτήρες, γρίλια και ζάντες

Το Militem Hero, όπως είναι η ονομασία του αυτοκινήτου πλέον, ξεχωρίζει χάρη στις 20άρες μοναδικές μαύρες ζάντες που έχουν τυλιχθεί πάνω σε off-road ελαστικά, τον ανασχεδιασμένο πρόβολο που φέρει πάνω του τo έμβλημα της Militem και διακρίνεται για τον νέο του προφυλακτήρα και πιο επιβλητική γρίλια. Στο πλάι βλέπουμε πλαϊνές ποδιές και πως το αυτοκίνητο έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, καθώς έχουν τοποθετηθεί νέα ελατήρια που αυξάνουν τη διαδρομή της ανάρτησης.

Φουλ δέρμα στο εσωτερικό 

Μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει και στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. Η Μilitem έχει «ντύσει» όλη την καμπίνα με δέρμα υψηλής ποιότητας, πράγμα που αυξάνει τα επίπεδα άνεσης και ποιότητας. Επίσης, η Militem προσφέρει προαιρετικά έναν μακρύ κατάλογο από καλούδια, εάν ο πελάτης επιθυμεί να φορτώσει το αυτοκίνητο με εξοπλισμό.

200 άλογα βενζίνη ή 190 ίππους σε πετρέλαιο

Η Militem ασχολήθηκε και με τους κινητήρες, ανακοινώνοντας πως το Hero μπορεί να αγοραστεί τόσο με τον 1.300άρη turbo με απόδοση 200 άλογα είτε τον 2λιτρο turbodiesel με ιπποδύναμη 190 άλογα, πάντα σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Δεν σου κολλάει κανείς με αυτό εδώ!
- Νέοι προφυλακτήρες, γρίλια και 20άρες ζάντες
- Με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος
- Φουλ δέρμα στο εσωτερικό 
- Kινητήρες: 200 άλογα βενζίνη ή 190 ίππους πετρέλαιο
Πώς το βλέπετε; Θα το αγοράζετε ή μήπως είναι υπερβολικό;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN