Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Έντονη η παρουσία του πορτοκαλί χρώματος στο αμάξωμα του ASX

Με το νέο μόνιτορ του ASX o οδηγός διαθέτει πανοραμική εικόνα του οχήματός του

Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε πορτοκαλί λεπτομέρειες στα καθίσματα και στα πατάκια

Mitsubishi ASX σε πορτοκαλί

7.038 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/6/2016

Νέα περιορισμένη έκδοση του Mitsubishi ASX, με έντονη την παρουσία του πορτοκαλί χρώματος, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του.

 
Η Mitsubishi Μαλαισίας παρουσίασε μια περιορισμένη έκδοση του ASX, την Orange Edition, η παραγωγή της οποίας θα περιοριστεί στις 180 μονάδες. Όπως προδιαθέτει και το όνομα, η έκδοση διαφοροποιείται στιλιστικά από τις πορτοκαλί ενθέσεις που διαθέτει στη βαφή του.

Συγκεκριμένα στο εξωτερικό του ιαπωνικού SUV θα συναντήσουμε τις πορτοκαλί ενθέσεις στους δύο προφυλαχτήρες, στην πίσω αεροτομή, στο γείσο των θυρών, καθώς και στα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών. Επιπροσθέτως το ASX Orange Edition διαθέτει μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.


Περνώντας στο εσωτερικό, το SUV της Mitsubishi έχει εξοπλιστεί με ένα περιμετρικό μόνιτορ που αποτελείται από 4 κάμερες, το οποίο παρέχει στον οδηγό μια πανοραμική εικόνα του οχήματός του. Παράλληλα, όσον αφορά στο αισθητικό κομμάτι, θα συναντήσουμε πορτοκαλί λεπτομέρειες στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, καθώς και στα πατάκια.

Τέλος να αναφέρουμε πως η Orange Edition έρχεται αποκλειστικά με την τετρακίνητη έκδοση βενζίνης 2 λτ. που αποδίδει 150 ίππους και 197 Nm, με το κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT).