• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι 3 φωτογραφίες teaser για το νέο Mitsubishi Eclipse Cross.

Οι 3 φωτογραφίες teaser για το νέο Mitsubishi Eclipse Cross.

Οι 3 φωτογραφίες teaser για το νέο Mitsubishi Eclipse Cross.

Νέο Eclipse Cross teaser

5.016 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2017

Επιβεβαιώνεται ότι το όνομα Eclipse επιστρέφει από την Mitsubishi, η οποία δημοσίευσε 3 φωτογραφίες-teasers από ένα νέο μοντέλο.

Δίνοντας την επίσημη απάντηση στις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό, η Mitsubishi επιβεβαιώνει ότι η ονομασία Eclipse επανέρχεται. Ωστόσο, αυτή την φορά δεν θα αφορά ένα σπορ κουπέ μοντέλο, αλλά μάλλον ένα crossover, όπως άφησε να εννοηθεί μέσα από 3 φωτογραφίες teasers.


Από τις εικόνες που βλέπετε, διακρίνεται ότι το μοντέλο θα ονομάζεται Eclipse Cross και θα είναι ξεκάθαρα στις γραμμές των SUV/Crossover της σημερινής εποχής. Το μοντέλο θα έχει παρουσία στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο, πλαισιώνοντας τα ASX και Outlander της Ιαπωνικής εταιρείας.

Το μοντέλο φαίνεται ότι θα μοιάζει αρκετά στο XR-PHEV ΙΙ Concept που είδαμε πριν ακριβώς 2 χρόνια, ενώ θα τοποθετείται ανάμεσα στα ASX/Outlander Sport και Outlander, στην γκάμα της εταιρείας. Το νέο μοντέλο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα γωνιώδη σχεδίαση, ενώ στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα θα ενώνονται με μια ενιαία φωτεινή μπάρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο εντύπωση προκαλεί ότι η υβριδική έκδοση του μοντέλου που έχει ανακοινωθεί για μελλοντική παρουσίαση, περιγράφεται ως «το καλύτερο όχημα που η Mitsubishi έχει παρουσιαστεί ποτέ». Για να δούμε!
 

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια