• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Mitsubishi παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το Outlander PHEV MY2017. Διαθέτει νέα εμφάνιση, αντίστοιχη με αυτή του απλού Outlander, ενώ φέρει νέους τροχούς 18 ιντσών.

Σε σχέση με πριν, το υβριδικό σύστημα του Outlander PHEV προσφέρει 8% καλύτερη απόδοση και αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας πάνω από τα 60 χιλιόμετρα. Βελτίωση υπάρχει και στην απόκριση του γκαζιού.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα, καινούργιο θερμαινόμενο τιμόνι και νέα διακοσμητικά στοιχεία. Βελτιωμένη είναι η ηχομόνωση στο ανανεωμένο Outlander PHEV.

Το υβριδικό σύστημα του Outlander PHEV αποτελείται εκ νέου από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα.

Νο 1 της κατηγορίας των plug-in υβριδικών παρέμεινε και το 2015 το Mitsubishi Outlander PHEV με 31.214 μονάδες, 57% περισσότερες από ότι το 2014.

Mitsubishi Outlander PHEV

3.322 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/3/2016

Το πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη υβριδικό όχημα που φορτίζει στην πρίζα, το Mitsubishi Outlander PHEV, ανανεώνεται αισθητικά, ενώ βελτιώνει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 
Λένε πως ακόμα πιο δύσκολο από το να βρεθείς στην κορυφή, είναι να παραμείνεις σε αυτήν. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και στην Mitsubishi και ανανέωσαν το Outlander PHEV, το πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη υβριδικό όχημα που φορτίζει στην πρίζα.

Έτσι, λοιπόν, η Mitsubishi παρουσίασε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το Outlander PHEV MY2017. Διαθέτει νέα εμφάνιση, αντίστοιχη με αυτή του απλού Outlander, ενώ φέρει νέους τροχούς 18 ιντσών. Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί νέα καθίσματα, καινούργιο θερμαινόμενο τιμόνι και νέα διακοσμητικά στοιχεία. Βελτιωμένη είναι η ηχομόνωση, ενώ αναβαθμίστηκε και το σύστημα διεύθυνσης.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το υβριδικό σύστημα αποτελείται εκ νέου από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα. Σε σχέση με πριν, προσφέρει καλύτερη απόδοση κατά 8%, με την ηλεκτρική αυτονομία να αυξάνεται, ξεπερνώντας τα 60 χιλιόμετρα. Βελτίωση υπάρχει και στην απόκριση του γκαζιού, με την Mitsubishi να τοποθετεί τα συστήματα Multi-around View Monitor και Unintentional Move Off Control.

Η κίνηση μεταφέρεται μόνιμα και στους δύο άξονες μέσω του συστήματος Super All Wheel Control, με μια μπαταρία ιόντων-λιθίου 12 kWh να δίνει ενέργεια στα δύο ηλεκτρικά μοτέρ. To Mitsubishi Outlander PHEV έχει τρία προγράμματα λειτουργίας (EV, series power και parallel hybrid) και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η εταιρεία ανακοινώνει για τον ιαπωνικό κύκλο δοκιμών JC08, μέση κατανάλωση 4,95 λτ./100 χλμ.