Μια μοναδική Lamborghini στην Retromobile στο Παρίσι.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια μοναδική Lamborghini στην Retromobile στο Παρίσι.

Μοναδική κλασική Lamborghini

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Μια μοναδική κλασική Lamborghini κάνει την εμφάνισή της στο Παρίσι και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Μπορεί να μην μοιάζει με τις τελευταίες δημιουργίες της Lamborghini, όπως η Aventador S, αλλά αυτό το πανέμορφο κλασικό tourer, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της εταιρείας, καθώς ήταν το πρώτο μοντέλο της που μπήκε σε παραγωγή.

H 350GT, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Lamborghini.

H 350GT, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της Lamborghini.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο λόγος για μια Lamborghini 350 GT του 1964 που τράβηξε τα βλέμματα στην έκθεση Retromobile με κλασικά οχήματα στο Παρίσι. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πλήρως ανακατασκευασμένο από την Polo Storico.
 
Πρόκειται για την επίσημη μονάδα αναπαλαιώσεων της Lamborghini με έδρα τη SantΆAgata στη Μπολόνια, που δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να ανακατασκευάσουν την κλασική τους Lamborghini. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει την εργασία εξ ολοκλήρου και όπως μπορείτε να μαντέψετε δεν πρόκειται για φτηνή υπόθεση. Η Polo Storico, έχει ήδη αναπαλαιώσει μια Miura, μια LM002 και μiα Countach.

Η συγκεκριμένη 350 GT, με αριθμό πλαισίου 0121, χρειάστηκε 1.150 εργατοώρες για το σασί και 780 ώρες για τα μηχανικά μέρη. Ο 3,5 λίτρων V12 κινητήρας του ανακατασκευάστηκε από την αρχή ενώ για τη βαφή χρησιμοποιήθηκε το αυθεντικό λευκό της Lamborghini. Στους τροχούς τοποθετήθηκαν ελαστικά Pirelli Cinturato, ειδικής σχεδίασης για να ταιριάζουν ακριβώς με αυτά που πρωτοφορούσε το αυτοκίνητο, όταν κατασκευαζόταν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER