Παραφράζοντας το «Godzilla», η Nissan δημιουργεί το GT-R «Predzilla» και το δωρίζει στο ίδρυμα Nashville Predators Foundation, προκειμένου να δημοπρατηθεί.

Στηρίζεται στην έκδοση GT-R Premium και διαθέτει κίτρινη απόχρωση με τα γραφικά της Nashville Predators, ενώ τη μορφή του διανθίζουν οι μπλε τροχοί και το ίδιας απόχρωσης πίσω σπόιλερ.

Το αυτοκίνητο δημοπρατείται για να μαζευτούν πόροι για το ίδρυμα Nashville Predators Foundation, το οποίο στηρίζει πλήθος κοινωφελών πράξεων. Ο πλειοδότης, εκτός από το GT-R θα πάρει και δύο εισιτήρια διαρκείας.

Μοναδικό GT-R «Predzilla»

3.273 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/6/2017

Ο «Godzilla» της Nissan μεταμορφώνεται σε «Predzilla», μια one-off εκδοχή που GT-R που φτιάχτηκε για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας χόκεϊ επί πάγου Nashville Predators.

 
Η Nissan κάνει δώρο στην ομάδα χόκεϊ επί πάγου Nashville Predators ή για την ακρίβεια στο ίδρυμα Nashville Predators Foundation, μια one-off εκδοχή του GT-R στα χρώματα της ομάδας, ένα αμάξι που παραφράζοντας το «Godzilla» ονομάζεται «Predzilla».
 
Στηρίζεται στην έκδοση GT-R Premium και διαθέτει κίτρινη απόχρωση με τα γραφικά της Nashville Predators, ενώ τη μορφή του διανθίζουν οι μπλε τροχοί και το ίδιας απόχρωσης πίσω σπόιλερ. Όπως και το κανονικό μοντέλο, ο Predzilla κινείται από το V6 twin-turbo σύνολο των 3,8 λίτρων και 572 ίππων, το οποίο συνεργάζεται με εξάρι αύτοματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.
   
Το αυτοκίνητο δημοπρατείται για να μαζευτούν πόροι για το ίδρυμα Nashville Predators Foundation, το οποίο στηρίζει πλήθος κοινωφελών πράξεων. Ο πλειοδότης, εκτός από το GT-R θα πάρει μαζί δύο εισιτήρια διαρκείας για το γήπεδο.