Με ένα ντουέτο μοναδικών Golf εμφανίστηκε στο Wörthersee για το 2019 η Volkswagen.

Tο Golf Estate FighteR.

Tο Golf GTI Aurora.

Η 38η συγκέντρωση GTI στις όχθες της λίμνης Wörthersee στην πόλη Reifnitz της Αυστρίας ξεκινά σήμερα.

Μοναδικό ντουέτο Golf από τη VW

4.073 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2019)

Με ένα ντουέτο μοναδικών Golf εμφανίστηκε στο Wörthersee για το 2019 η Volkswagen.

Ο λόγος για τα Golf Estate FighteR και Golf GTI Aurora, τα οποία αποτελούν μοναδικά έργα μίας ομάδας μαθητευόμενων μηχανικών της γερμανικής φίρμας.
 
Ξεκινώντας από το Golf GTI Aurora, το μοντέλο έχει λάβει ένα αναβαθμισμένο κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων που προσφέρει 380 ίππους, ισχύς που διοχετεύεται στον εμπρόσθιο άξονα μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG. Το μοναδικό μοντέλο όπως μπορείτε να δείτε είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα (Nardo Gray), αλλά συνδυάζεται με μαύρα και γαλαζοπράσινα χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν ζωγραφιστεί στο αμάξωμα με το χέρι. Εκτός από τα παραπάνω φέρει και ισχυρό σύστημα ήχου 3.500 watt, ενώ στο εσωτερικό –με τις εικόνες να μην έχουν κάνει την εμφάνισή τους- έχουν τοποθετηθεί νέες οθόνες που δείχνουν δεδομένα κινητήρα και αυτοκινήτου.
 
Περνώντας στο βάγκον μοντέλο ή αν θέλετε καλύτερα το Golf Estate FighteR όπως έχει ονομαστεί η ισχύς τους είναι 400 ίπποι. Η ισχύς αυτή διοχετεύεται και στους τέσσερις τροχούς χάρη στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Το μοναδικό βάγκον είναι κατά 6 εκατοστά ευρύτερο από το στάνταρ μοντέλο λόγω ενός κιτ αμαξώματος. Επιπλέον ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει μία κάμερα 360 μοιρών, αλλά και επιπλέον φωτιστικά σώματα στην οροφή του.
 
Όπως στο Golf GTI Aurora, έτσι και στο Golf Estate FighteR το ίδιο γκρι χρώμα (Nardo Grey) έχει πάρει θέση στο αμάξωμα, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση συνδυάζεται με ασημένια, μαύρα και κόκκινα χαρακτηριστικά. Το εσωτερικό είναι καλυμμένο από δέρμα Alcantara ενώ ένα ισχυρό σύστημα ήχου δίνει και εκεί το παρών.
 
Η 38η συγκέντρωση GTI στις όχθες της λίμνης Wörthersee στην πόλη Reifnitz της Αυστρίας ξεκινά σήμερα.   

Mercedes
moto