Εκτιμήσεις για την τελική τιμή του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πρόκειται για ένα μοντέλο κατασκευής 1969 στην ισχυρή έκδοση DS 21.

Εκτιμήσεις για την τελική τιμή του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το εσωτερικό ανακαινίστηκε και είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Μοναδικός «βάτραχος» στο σφυρί!

4.343 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2018)

Ένα από τα μόλις 1.365 Citroen DS που κατασκευάστηκαν ποτέ θα βρεθεί σύντομα σε δημοπρασία στο Μονακό με την τιμή του να αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά!

Oι Γάλλοι είναι γνωστό ότι έχουν κατασκευάσει κάποια από τα πιο μοναδικά αυτοκίνητα που έχει δει ποτέ η αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολο της, με ένα από αυτά να είναι βέβαια ο θρυλικός «βάτραχος» Citroen DS.

Αν και τώρα Citroen και DS είναι διαφορετικές εταιρείες, η πρώτη κατασκεύαζε το μοντέλο DS από το 1955 μέχρι και το 1975, παράγοντας σχεδόν 1.500.000 εκατομμύριο τέτοια αυτοκίνητα, με μόνο τα 1.365 από αυτά πάντως να είναι convertible. Μάλιστα, η cabrio εκδοχή του δεν κατασκευαζόταν από την Citroen αλλά από την εταιρεία κατασκευής πούλμαν Henri Chapron, που όχι μόνο έκοβε την οροφή του αλλά τροποποιούσε τόσο τις θύρες όσο και το πίσω μέρος.
 
Ένα από αυτά θα βγει σύντομα σε δημοπρασία στο Μονακό. Πρόκειται για ένα μοντέλο κατασκευής 1969 στην ισχυρή έκδοση DS 21 ενώ το 1983 εξοπλίστηκε με έναν πιο καινούριο κινητήρα. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε στην Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ μετέπειτα ανακαινίστηκε στο Βερολίνο με τα συνολικά έξοδα να φτάνουν μέχρι και τις 85.000 ευρώ.

Εκτιμήσεις για την τελική τιμή του δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την σπανιότητα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είναι πολύ πιθανό το νούμερο να είναι εξαψήφιο.

NEO TRAFIC
skoda