Μόνο LaFerrari δεν τη λες.

Οι συγκεκριμένες εικόνες έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Στο πίσω μέρος η δουλειά φαίνεται να είναι περισσότερο προσεγμένη.

Μόνο LaFerrari δεν τη λες

2.013 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2019)

Κατά το παρελθόν σας έχουμε παρουσιάσει εντυπωσιακά αντίγραφα μοντέλων τα οποία αξίζουν προσοχής για την λεπτομερή δουλειά που έχει γίνει. Ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση αυτό το αντίγραφο της LaFerrari πληροί τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά.

Οι συγκεκριμένες εικόνες έκαναν το γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζοντας την προσπάθεια κάποιου ανθρώπου να κατασκευάσει με λαμαρίνες την εξωτερική εμφάνιση της Ferrari LaFerrari. Προφανώς η δουλειά δεν προέρχεται από κάποιον ειδικό, κάτι που έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο από το τελικό αποτέλεσμα.
 
Ειδικά το εμπρόσθιο μέρος δεν έχει τη λεπτομέρεια που απαιτείται στον σχεδιασμό των γραμμών, ενώ κανένα σχόλιο δεν μπορεί να γίνει από τη στιγμή που τα σκουριασμένα τμήματα της λαμαρίνας… «βγάζουν μάτι», όπως κατά φωτιστικά σώματα (φακοί) πιασμένα με ταινία. Στο πίσω μέρος η δουλειά φαίνεται να είναι περισσότερο προσεγμένη, με την ιδέα της αεροτομής να προέρχεται (μάλλον) από την ειδική LaFerrari της RevoZport.
 
Προφανώς και το όλο έργο έγινε για να «σκοτώσει» κάποιος την ώρα του, ωστόσο μαζί με την ώρα «σκότωσε» και το ιταλικό supercar.

peugeot
skoda