Οι πωλήσεις της Volkswagen για το 2019 έκλεισαν με θετικό πρόσημο 2,6%.

Μπόνους της VW στους εργαζόμενους

1.610 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Οι πωλήσεις της Volkswagen για το 2019 έκλεισαν με θετικό πρόσημο κάτι που χαροποίησε τους επικεφαλής του Ομίλου. Έτσι αποφάσισαν να καταβάλουν ένα μικρό μέρος των κερδών στους υπαλλήλους ως μπόνους, δείγμα της ευγνωμοσύνης τους προς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο γερμανικός «κολοσσός» δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου του, Herbert Diess, οι υπάλληλοι της VW θα λάβουν μπόνους έως 4.950 ευρώ έκαστος, αφού για μια ακόμα φορά κατάφεραν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. «Οι εργαζόμενοι της Volkswagen επέδειξαν και πάλι ισχυρή απόδοση ως ομάδα μέσα στο 2019 και είναι ξεκάθαρο πως έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επιχειρηματική επιτυχία της Volkswagen», ήταν τα λόγια του Diess κατά την ανακοίνωση του μπόνους.
 
Από τη μεριά του ο Bernd Osterloh, πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Εργασίας, είπε πως: «Η περσινή χρονιά ήταν πολύ σκληρή για την εταιρεία, αλλά οι υπάλληλοι της VW μέσω της δουλειά τους κατάφεραν να φέρουν και πάλι μπροστά τη VW. Είναι κάτι που το κέρδισαν».
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι από τους υπαλλήλους της VW είδαν το επίδομα να έχει ήδη καταβληθεί στους μισθούς του περασμένου Νοεμβρίου, ενώ όλοι θα έχουν εισπράξει το μπόνους  με τους μισθούς τους τον Μάιο. Τέλος να σημειώσουμε πως το 2019 ολοκληρώθηκε με την VW να βλέπει άνοδό στις πωλήσεις της κατά 2,6%.

VW CRAFTER LEASEPRO
test center