• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Gittin Jr. έπρεπε να αλλάξει ελαστικά για να ολοκληρώσει τον γύρο, καθώς το αρχικό σετ δεν άντεξε για όλες τις στροφές.

Μustang 900 PS στο Ring ντριφτάροντας (+vid)

2.255 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/10/2018

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά video της φετινής χρονιάς ήρθε στο φως με μια Mustang 900 ίππων να ντριφτάρει σε όλες τις στροφές του Ring. Μην το χάσετε.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

H πίστα του Nurburgring «τιμάται» συχνά από τις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων που έχουν σκοπό να αναδείξουν τα νέα τους σπορ μοντέλα σε μια από τις πιο γνωστές και απαιτητικές πίστες στον κόσμο.

Η Ford Performance είναι μια από αυτές τις μάρκες, ωστόσο η τελευταία επίσκεψή της εκεί δεν αφορούσε την ταχύτητα. Αντίθετα, η Μustang των 900 ίππων με οδηγό τον Vaughn Gittin Jr. προσπάθησε και κατάφερε να ολοκληρώσει έναν γύρο στην πίστα ντριφτάροντας καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής!
 
Ο ίδιος δήλωσε: «Ήμουν εκτός προσωπικών ορίων τον περισσότερο χρόνο. Δεν ήξερα την Πράσινη Κόλαση όσο καλά πίστευα. Όλα αλλάζουν όταν ντριφτάρεις σε τέτοιες ταχύτητες. Όταν σταματήσαμε για αλλαγή ελαστικών έπρεπε να βρω τις ανάσες μου, δεν έχω ξανανιώσει τίποτα τέτοιο από τότε που ήμουν rookie στην Formula Drift.»

Όπως διαβάσατε παραπάνω, ο Gittin Jr. έπρεπε να αλλάξει ελαστικά για να ολοκληρώσει τον γύρο, καθώς το αρχικό σετ δεν άντεξε για όλες τις στροφές… Δείτε το video και θα καταλάβετε γιατί.