Μωρό γεννήθηκε μέσα σε μία Ford Mustang Mach E!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μωρό γεννήθηκε μέσα σε μία Ford Mustang Mach E!

2.259 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2022)

Μέσα σε μία Ford Mustang Mach E γέννησε γυναίκα στη Δανία, με το νεογέννητο να γίνεται αυτόματα το πρώτο παιδί που γεννιέται σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ford!

Γεννητούρια σε Ford Mustang Mach E

Ένα σπάνιο αλλά ευχάριστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Δανία, μία έγκυος γυναίκα τα νερά της οποίας είχαν σπάσει δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και έτσι τα γεννητούρια έγιναν στην καμπίνα μίας Ford Mustang Mach‑E.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ξεκίνησαν για το μαιευτήριο αλλά δεν πρόλαβαν

Όλα ξεκίνησαν όταν οι άρχισαν οι συσπάσεις τοκετού για την έγκυο Christine Vigsted. Η ίδια και ο σύζυγός της, Jens θεώρησαν ότι είχαν άφθονο χρόνο μπροστά τους για να πάνε στο μαιευτήριο. Αλλά παρά το γεγονός ότι αναχώρησαν έγκαιρα για το μαιευτήριο με την ηλεκτρική Ford Mustang Mach‑E, τα νερά της Christine έσπασαν λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησαν. Ο Jens σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και με χάρη στην εξ αποστάσεως βοήθεια από τη μαία του ζευγαριού κατάφερε να ξεγεννήσει το δεύτερο μωρό της οικογένειας, που θα πάρει το όνομα David. «Η διαδικασία του τοκετού μέσα στο αυτοκίνητο εξελίχθηκε θαυμάσια» δήλωσε η Christine, από το Ringsted της Δανίας.

Το πρώτο μωρό που γεννιέται σε ηλεκτρικό Ford

Μάλιστα η Ford πληροφορήθηκε το γεγονός και πήρε θέση επιβεβαιώνοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ένα μωρό γεννιέται μέσα σε ένα από τα ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw