H Vantage θα διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη, Led, λεπτή γραμμή φωτός φρένου, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Nέα Aston Martin Vantage

2.814 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

Την καινούρια Vantage ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Aston Martin έχοντας ήδη ξεκινήσει να στέλνει προσκλήσεις για την σχετική εκδήλωση.

Η φωτογραφία η οποία ήρθε στη δημοσιότητα, δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτα, αφήνοντας σε αγωνία μέχρι και την ημέρα της παρουσίασης όσους ανυπομονούν να δουν το πώς ακριβώς είναι σχεδιασμένη. Παρόλα αυτά, από την φωτογραφία γίνεται αντιληπτό πως η Vantage θα διαθέτει μια καλοσχεδιασμένη, Led, λεπτή γραμμή φωτός φρένου, η οποία εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Η βρετανική εταιρεία προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο, ωστόσο κάποιες φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά έδειχναν ότι ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από εκείνους της DB10 και της Vulcan.
Επίσης φαίνεται να παίρνει κάποια στοιχεία και από την DB 11, ενώ ο 4λιτρος, τούρμπo, V8 κινητήρας θα διατηρηθεί, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν οι επιδόσεις θα μειωθούν από τους 503 ίππους και την ροπή των 675 Nm.

Ο Matt Becker, πρώην σχεδιαστής σασί της Lottus και ο άνθρωπος που βρίσκεται πλέον πίσω από τον σχεδιασμό των Aston Martin δήλωσε: «Επειδή αναπτύσσουμε πολλά αυτοκίνητα ταυτόχρονα, μπορούμε να τα αξιολογούμε και να τα αναπτύξουμε συλλογικά αλλά παράλληλα να καταστήσουμε σαφές ότι υπάρχει αρκετή διαφορά μεταξύ των προϊόντων και να τα τοποθετήσουμε στο χώρο που πρέπει να βρίσκονται σε σχέση με τους ανταγωνιστές τους».

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda