• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα εκδοχή του Audi S3 διαθέτει 10 περισσότερους ίππους από πριν, προσφέροντας στον οδηγό του 310 άλογα (στη φωτό το S3 Sportback).

Το ανανεωμένο S3 Sportback αποκαλύπτει τη «φύση» του περισσότερο με το πίσω τμήμα του, στο οποίο κυριαρχούν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Οι κόκκινες πινελιές προσθέτουν πόντους δυναμισμού στο σαλόνι του Audi S3 Sportback.

Οι μηχανικοί της Audi «πείραξαν» το ESP, δίνοντάς του ρυθμίσεις ειδικά για το S3, ενώ το ίδιο έκαναν και με τον πολύδισκο συμπλέκτη (στη φωτό το S3 Sedan).

Η εταιρεία υπόσχεται μεγαλύτερη δυναμική στην οδήγηση, που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες οδηγικές συγκινήσεις αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Πολυτέλεια και δυναμισμός στο εσωτερικό του νέου Audi S3 Sedan.

Το ανανεωμένο S3 Cabriolet αναμένεται προς τα τέλη Μαΐου. Την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή…

Το 2.0 TFSI μοτέρ, σε συνδυασμό με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο S tronic, διαθέτει μεγαλύτερη ροπή κατά 20 Nm, με τη μέγιστη τιμή των 400 Nm να είναι διαθέσιμη στις 2.000 – 5.400 σ.α.λ.

Αυτό είναι το πίσω κάθισμα του νέου Audi S3 Cabriolet.

Νέα Audi S3 οικογένεια

8.379 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2016

Το Audi A3 ανανεώθηκε και μαζί του ραφιναρίστηκε και η S3 εκδοχή του, η οποία απέκτησε και 10 άλογα επιπλέον, φτάνοντας τα 310. Δείτε το νέο Audi S3 σε Sportback, Sedan και Cabriolet εκδόσεις και πάρτε το προωθητικό video «δώρο».

 
Αναμφισβήτητα η παρουσίαση του ανανεωμένου Audi A3 ήταν η κορυφαία είδηση στο χώρο του αυτοκινήτου αυτή την εβδομάδα. Με ήπιες επεμβάσεις στο αμάξωμα, περισσότερο high-tech εσωτερικό και πλήθος νέων τεχνολογικών εφαρμογών ασφάλειας και άνεσης, το μικρομεσαίο της Audi ατενίζει το δεύτερο μισό της εμπορικής του ζωής, με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η μεγάλη είδηση, όμως, στην ανανεωμένη εκδοχή του Α3 είναι πως για πρώτη φορά θα διατίθεται και με 1.000άρη κινητήρα. Λόγος γίνεται για το 3κύλινδρο turbo μοτέρ βενζίνης που έχει απόδοση 115 ίππων. Στον αντίποδα βρίσκεται η κορυφαία έκδοση S3, μέχρι να παρουσιαστεί τουλάχιστον η RS3 εκδοχή. Για αυτήν σας μιλήσαμε ήδη, περιορίζοντας όμως την παρουσίασή μας στο τρίθυρο Audi S3.

Σήμερα επανερχόμαστε με τα ανανεωμένα S3 Sportback, S3 Sedan και S3 Cabriolet, με τα οποία η Audi ολοκληρώνει την 4μελή S3 οικογένεια μοντέλων της. Φυσικά και αυτά αποδίδουν 10 περισσότερους ίππους από πριν, προσφέροντας στον οδηγό τους 310 άλογα. Το 2.0 TFSI μοτέρ, σε συνδυασμό με το διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο S tronic, διαθέτει και μεγαλύτερη ροπή κατά 20 Nm, με τη μέγιστη τιμή των 400 Nm να είναι διαθέσιμη στις 2.000 – 5.400 σ.α.λ.


Οι μηχανικοί της Audi, τέλος, «πείραξαν» το ESP, δίνοντάς του ρυθμίσεις ειδικά για το S3, ενώ το ίδιο έκαναν και με τον πολύδισκο συμπλέκτη. Η εταιρεία υπόσχεται μεγαλύτερη δυναμική στην οδήγηση, που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες οδηγικές συγκινήσεις αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το Α3 θα διατίθεται στην αγορά από τα τέλη του προσεχούς Μαΐου, όποτε πιθανολογείται να ξεκινήσει τότε και η διάθεση του S3.

Κλείνοντας, σας υποσχόμαστε πως θα επανέλθουμε στο νέο Audi S3, μόλις η Audi ανακοινώσει τις «καυτές» του επιδόσεις. Μέχρι τότε δείτε το πρώτο προωθητικό video του ανανεωμένου Α3.