7 φωτογραφίες »

Nέα Bentley Continental GT Speed με 659 άλογα

4.565 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2021)

Η «πιο ικανή και εστιασμένη στις επιδόσεις Bentley στην ιστορία» είναι σύμφωνα με την ίδια την φίρμα η καινούρια Continental GT Speed των 659 ίππων.


Στα αποκαλυπτήρια της νέας Continental GT Speed προχώρησε η Bentley, με την μάρκα να ισχυρίζεται πως η έκδοση αυτή είναι «η πιο ικανή Bentley στην ιστορία» γιατί, εκτός από τις δυνατότητες που έχει στην ευθεία, προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση και στις στροφές χάρη στο σύστημα τετραδιεύθυνσης και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό.

Η καρδιά που δίνει ζωή στο αυτοκίνητο είναι ο γνωστός W12 twin-turbo των 6,0 λίτρων που αποδίδει πλέον 659 άλογα, αντί για 635 ίππους, ενώ το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται τώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα (0,1 δλ. πιο γρήγορα) και η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι 335 χλμ./ώρα.

Άλλες διαφοροποιήσεις που φέρνει μαζί της η έκδοση είναι πως στο mode Sport, το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη γίνεται πιο γρήγορο και κοφτερό στις αλλαγές, τα νέα κεραμικά φρένα είναι 35 κιλά ελαφρύτερα και βρίσκονται μέσα σε 22 ιντσών ζάντες, η γρίλια και οι αεραγωγοί έχουν πιο σκούρο φινίρισμα κ.α.

Το εσωτερικό είναι φυσικά υπερπολυτελές και περιλαμβάνει επένδυση από Alcantara, ειδικές ραφές, εμβλήματα Speed, διαφορετικό φινίρισμα και πολλές ακόμη επιλογές εξατομίκευσης.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Speed έκδοση θα τιμάται περίπου 50.000 ευρώ παραπάνω από την «απλή» Continental GT, δηλαδή αρκετά πάνω από 330.000 ευρώ.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen