Η σχεδίαση της Continental GT cabrio είναι φυσικά πανομοιότυπη με αυτή της coupe.

Η σχεδίαση της Continental GT cabrio είναι φυσικά πανομοιότυπη με αυτή της coupe.

Η μάρκα ανακοινώνει ακόμα πως έχει μειώσει κατά 3 decibel τον ήχο που παράγεται από τα μηχανικά μέρη.

Η απόδοση του μηχανικού συνόλου είναι 635 άλογα και 900 Νm ροπής.

To εσωτερικό είναι υπερπολυτελές.

Νέα Bentley Continental GT cabrio

5.167 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Την cabrio εκδοχή της Continental GT παρουσίασε μόλις η Bentley. Γνωρίστε την.

H Βentley παρουσίασε την ολοκαίνουρια Continental GT πέρυσι στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και σήμερα, αποκάλυψε και την cabrio έκδοση του πολυτελέστατου μοντέλου.

Η σχεδίαση της Continental GT cabrio είναι φυσικά πανομοιότυπη με αυτή της coupe, με την μεγαλύτερη αλλαγή να αφορά φυσικά την αναδιπλούμενη οροφή, η οποία σύμφωνα με την μάρκα χρειάζεται 19 δευτερόλεπτα να ανοίξει, αρκεί το αυτοκίνητο να είναι ακίνητο ή να «τρέχει» με ταχύτητα μικρότερη των 48 χλμ./ώρα. Η μάρκα ανακοινώνει ακόμα πως έχει μειώσει κανα 3 decibel τον ήχο που παράγεται από τα μηχανικά της μέρη, ενώ ακόμα ισχυρίζεται πως το νέο μοντέλο είναι 5% πιο στιβαρό σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και πιο ελαφρύ στα 2.414 κιλά.
 
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, η Bentley προσφέρει στη Continental GT cabrio τα πολυτελέστερα φυσικά υλικά από δέρμα, χρώμιο και ξύλο. Ευδιάκριτη είναι φυσικά η παρουσία μιας οθόνης infotainment 12,3 ιντσών που μπορεί να μετακινηθεί προς τα μπρος ή προς τα πίσω ανάλογα αν την χρειάζεται ο οδηγός, να ενημερώνει τον οδηγό για την θερμοκρασία έξω από το αυτοκίνητο ενώ διαθέτει ακόμη πυξίδα και χρονόμετρο.

Η ισχύς θα πηγάζει από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του διπλού turbo κινητήρα της μάρκας χωρητικότητας 6,0 λτ. W12 σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η απόδοση του μηχανικού συνόλου είναι 635 άλογα και 900 Νm ροπής που επιτρέπουν στο μοντέλο, να φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δεύτερα (0,1 δλ. πιο αργά από το coupe) με τη μέγιστη ταχύτητα να παραμένει στα 333 χλμ./ώρα.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto