Νέα Bentley Flying Spur Speed με V12 και 635 άλογα
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Bentley Flying Spur Speed με V12 και 635 άλογα

2.396 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2022)

Η Bentley παρουσίασε την Speed έκδοση της Flying Spur με σκοπό να τονώσει τις πωλήσεις του μοντέλου. Μεγάλο της όπλο το V12 twin-turbo μοτέρ της.

Ιδού η Bentley Flying Spur Speed

H τρίτης γενιάς Bentley Flying Spur έκανε ντεμπούτο στα μέσα του 2019 και από τότε η μάρκα έχει επεκτείνει την γκάμα του μοντέλου με εκδόσεις όπως η Flying Spur Hybrid και η Flying Spur S. Τώρα, η Bentley καλωσορίζει μια ακόμη έκδοση, την Flying Spur Speed.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

V12 μοτέρ απόδοσης 635 ίππων

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου βρίσκεται ένας twin-turbo W12 κινητήρας με χωρητικότητα 6,0 λίτρα που αποδίδει 635 άλογα και 900 Nm ροπής και συνεργάζεται με ένα 8τάχυτο ZF κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι επιδόσεις της Bentley είναι εκρηκτικές, με το 0-96 χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα με τη μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 333 χλμ./ώρα.

Με 22άρες ζάντες και ειδικά πακέτα σχεδιασμού

Η Flying Spur Speed «φοράει» μοναδικές 22άρες ζάντες, το αυτοκίνητο έχει σκούρο φινίρισμα στην γρίλια, τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω και τα εμβλήματα και κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες φρένων στον στάνταρ εξοπλισμό. H μάρκα συνεχίζει να προσφέρει τα πακέτα Styling Spec και Blackline Spec στο αυτοκίνητο. Το πρώτο περιλαμβάνει πολλά μέρη από ανθρακόνημα όπως μπροστινό και πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και μεταλλικά εμβλήματα Bentley. To πακέτο Blackline Spec με την σειρά του αντικαθιστά τα χρωμιωμένα μέρη του αυτοκινήτου με σκούρα.

Ο πελάτης, στο εσωτερικό, μπορεί να επιλέξει μέσα από 15 επιλογές δέρματος ενώ μοναδικά για αυτήν την έκδοση είναι τα γραφικά που υπάρχουν μέσα στον πίνακα οργάνων και τα σπορ πεντάλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
fiat