• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εκτεταμένες βελτιώσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του νέου Brabus 800 Roadster.

Ο βελτιωμένος V12 6λιτρος κινητήραςς του Brabus 800 Roadster προσφέρει 800 άλογα ισχύος και 1.491 Nm ροπής.

Στο εσωτερικό παρατηρούνται επενδύσεις με πανάκριβα δέρματα, alcantara, ανθρακονήματα και αλουμίνιο.

Το αποτέλεσμα της αναβάθμισης του μοτέρ δίνει στο Brabus 800 Roadster τη δυνατότητα να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

¶κρως εντυπωσιακή η καμπίνα του Brabus 800 Roadster με τα λογότυπα του οίκου να κοσμούν τα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Νέα Brabus 800 Roadster

3.916 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/7/2016

Η Brabus παρουσίασε το project της, που βασίζεται στην ανανεωμένη γενιά της Mercedes-AMG SL 65, και είναι ένα από τα πιο ισχυρά κάμπριο αυτοκίνητα παγκοσμίως.

 
Πολυτέλεια και καταιγιστικές επιδόσεις υπόσχεται η Brabus με το δημιούργημά της, το οποίο έχει βασιστεί στην Mercedes-AMG SL 65 των 630 ίππων. Το γερμανικό μοντέλο κρύβει κάτω από το καπό του έναν V12 biturbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 6,0 λίτρων, που εκτός της προαναφερθείσας ιπποδύναμης, αποδίδει και 1.000 Nm ροπής.

Η Brabus όπως είναι αναμενόμενο δεν αρκείται σε αυτούς τους αριθμούς και βελτίωσε το «ανοιχτό» μοντέλο, τόσο στο εσωτερικό του μηχανοστασίου όσο και σε ολόκληρο το σύνολο του αμαξώματος και της καμπίνας. Το αποτέλεσμα των μηχανολογικών βελτιώσεων δίνουν στην Brabus 800 Roadster απόδοση της τάξεως των 800 ίππων με 1.491 Nm ροπής.


Το αποτέλεσμα αυτής της αναβάθμισης δίνει στη Brabus 800 Roadster ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις, από το μοντέλο της Mercedes-AMG στο οποίο βασίζεται, με 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα, 0-200 χλμ./ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Στο αισθητικό κομμάτι, υπάρχει ένα πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, νέοι τροχοί, χαμηλωμένη ανάρτηση κ.λπ. Η καμπίνα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από επενδύσεις με πανάκριβα δέρματα, alcantara, ανθρακονήματα και αλουμίνιο. Χρωματικά, τα παστέλ και light απόχρωσης χρώματα, τονίζουν περαιτέρω τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στην τιμή της, ύστερα από όλα τα παραπάνω η Brabus ορίζει το κόστος της νέας 800 Roadster στα 299.000 ευρώ, ένα ποσόν το οποίο αν μη τι άλλο τοποθετεί την super βελτιωμένη αυτή SL σε ένα άλλο επίπεδο.