H Evora GT 410.

H Evora GT 410 Sport.

Nέα Evora GT 410

2.653 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2020)

H Lotus ήθελε μια Evora για πιο καθημερινή χρήση και για αυτό ετοίμασε την GT 410. Ποιες αλλαγές έχει;


Μια νέα «πιο ευρωπαϊκή» έκδοση της Evora 410 λανσάρει η Lotus κάνοντας γνωστό πως βελτιώνει την άνεση, την πρακτικότητα και την ποιότητα κύλισης του μοντέλου χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί στην ικανότητα της αυτοκινήτου να κινείται σε υψηλές ταχύτητες.

Το όνομα της νέας έκδοσης είναι GT 410 και θα τοποθετηθεί δίπλα στην GT 410 Sport που με την σειρά της λαμβάνει και αυτή κάποιες αναβαθμίσεις. Η GT 410 στην εταιρεία έχει γίνει γνωστή ως «Phil΄s spec» γιατί το αφεντικό της Lotus, ο κ. Phil Popham ήταν αυτός που είχε την ιδέα για να μπει αυτή η έκδοση σε παραγωγή.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει air-condition, Sparco σπορ καθίσματα, νέο φινίρισμα στις θύρες, πίσω κάμερα και μεγαλύτερο πίσω παρμπρίζ ενώ το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με παντός καιρού Michelin Pilot Sport 4S ελαστικά και αναβαθμίσεις στην ηχομόνωση της καμπίνας και την ανάρτηση.

Ο αρχιμηχανικός της εταιρείας ανέφερε: «Eίναι πολύ σταθερή και γρήγορη αλλά επίσης είναι πιο ήσυχη πάνω από αφιλόξενες επιφάνειες, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να οδηγείς την Evora καθημερινά».

Η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο V6 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3,5 λίτρων που βρίσκεται και στην Sport.
 

Hyundai
vw