Στο αριστερό μέρος της γρίλιας υπάρχει και ανάγλυφη η γραμματοσειρά με το σήμα AMG, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει για μοντέλο 43 AMG.

Στο αριστερό μέρος της γρίλιας υπάρχει και ανάγλυφη η γραμματοσειρά με το σήμα AMG, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει για μοντέλο 43 AMG.

Νέα GLC 43 AMG

3.137 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2016)

Λίγες μέρες πριν εμφανιστεί και επίσημα, άλλο ένα σκίτσο της GLC 43 AMG ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με στοιχεία που προαναγγέλλουν κάποια στιγμή και την εμφάνιση της ακόμα πιο γρήγορης GLC 63 AMG.

H Mercedes-Benz αποκάλυψε ένα ακόμα σκίτσο του νέου GLC Coupe της, τρεις μέρες, πριν την επίσημή του παρουσίαση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης 2016. Το συγκεκριμένο σκίτσο δείχνει αρκετά εμφανισιακά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου, ακολουθώντας την σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, δείχνοντάς μας και τις διαφορές της ανώτερης έκδοσης AMG σε σχέση με την απλή εκδοχή της.
Στο μπροστινό μέρος του είναι εμφανές στο σημείο της πινακίδας το σήμα AMG, θέλοντας να μας προϊδεάσει για το σουλούπι που θα έχει η GLC 43 AMG Coupe, με έντονο το έμβλημα της εταιρίας στην μπροστά μάσκα με τα μεγάλα ανοίγματα. Το περίεργο είναι ότι στο αριστερό μέρος της γρίλιας υπάρχει και ανάγλυφη η γραμματοσειρά με το σήμα AMG, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει για μοντέλο 43 AMG, αλλά μόνο σε 63 AMG. Ίσως είναι ένας προάγγελος για την top έκδοση GLC 63 AMG, με ακόμα πιο αγριεμένο «κουστούμι» στα χνάρια του GLE 63 Coupe.
Hδη πριν λίγες μέρες έχει γίνει αναφορά για την επίσημή παρουσίαση του GLC 43 AMG Coupe στην ιστοσελίδα μας. Μαζί με την επίσημη παρουσίαση της GLC Coupe, έρχεται και η επίσημη παρουσίαση της GLC 43 AMG, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda