4 φωτογραφίες »

Η ειδική αυτή έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες.

Νέα Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition

3.216 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2020)

Μία ειδική έκδοση της Aventador SVJ Roadster παρουσίασε η Lamborghini, με την ιταλική εταιρεία να δράττεται της ευκαιρίας και να ανακοινώνει παράλληλα την έλευση του νέου της διαδικτυακού προγράμματος προσαρμογής, του εικονικού στούντιο Ad Personam.


Κάνοντας την αρχή από το αυτοκίνητο, η ιταλική μάρκα έκανε την επίσημη παρουσίαση της Aventador SVJ Xago Edition. Η ειδική αυτή έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες και όλες προορίζονται για τους πελάτες της Lamborghini που θα παραγγείλουν το αυτοκίνητο μέσω του νέου εικονικού στούντιο Ad Personam. Το εξωτερικό διαθέτει ένα μοναδικό αστραφτερό ασημί χρώμα κάνοντας πλήρη αντίθεση με της γυαλιστερές μαύρες ζάντες και τα μαύρα αεροδυναμικά στοιχεία. Φυσικά το «κερασάκι στην τούρτα» αποτελούν τα μπλε διακοσμητικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα.
 
Όπως και στην Lamborghini Aventador SVJ Roadster, έτσι και στην ειδική έκδοση Xago, πηγή ισχύος θα είναι  ο V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας ο οποίος προσφέρει 770 ίππους στις 8,500 σ.α.λ και 720 Nm ροπής διαθέσιμα στις 6,750 σ.α.λ. Η τελική ταχύτητα του μοντέλου φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.
 
Περνώντας τώρα στο νέο εικονικό στούντιο εξατομίκευσης Ad Personam. Μέσω αυτού η Lamborghini προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της από όλο τον κόσμο που θέλουν να εξατομικεύσουν τη νέα τους Lamborghini, να το κάνουν μέσω διαδικτύου χωρίς να ταξιδέψουν στο ειδικό τμήμα Ad Personam στο Sant`Agata Bolognese, στην Ιταλία.
 
Σύμφωνα με τη μάρκα αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς το 50% των πελατών παραγγέλνουν εξαρχής τα μοντέλα τους με επιπλέον χαρακτηριστικά του τμήματος Ad Personam, ποσοστό που μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχει τριπλασιαστεί.

Toyota
moto