Νέα Lamborghini Huracan Sterrato με 610 ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Lamborghini Huracan Sterrato με 610 ίππους

2.199 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2022)

Η νέα Lamborghini Huracan Sterrato πραγματοποίησε την επίσημη πρεμιέρα της, την οποία η ιταλική μάρκα συνόδευσε με την αποκάλυψη των τεχνικών λεπτομερειών.

Η… off-road Huracan

Μετά από την πληθώρα των teaser που είδαμε νωρίτερα, ήρθε η ώρα της επίσημης αποκάλυψης για τη Lamborghini Huracan Sterrato, δηλαδή της ανυψωμένης και καρδαμωμένης έκδοσης της Huracan που είναι έτοιμη να κινηθεί και σε χωμάτινες διαδρομές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πηγαίνει και με σκασμένα λάστιχα για 80 χλμ.

Η Lamborghini Huracan Sterrato έχει αυξημένη την απόστασή της από το έδαφος κατά 44 χιλιοστά για να κινείται πιο εύκολα εκτός ασφάλτου. Από κει και πέρα το κάτω μέρος του αμαξώματος διαθέτει προστασία από αλουμίνιο, τα μαρσπιέ είναι ενισχυμένα και τα ελαστικά Bridgestone Dueler AT002 είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν σε χώμα και άσφαλτο. Διαθέτουν επίσης τεχνολογία runflat που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να οδηγεί για 80 χιλιόμετρα με 80 χλμ./ώρα με μηδενική πίεση αέρα. Παράλληλα υπάρχει ένα νέο mode οδήγησης «Rally» για καταστάσεις χαμηλής πρόσφυσης και ένας αεραγωγός στην οροφή. Τέλος, επιπλέον φώτα είναι τοποθετημένα στον προφυλακτήρα, ενώ βλέπουμε και τις ράγες οροφής να έχουν πάρει τη θέσης τους.

Με 610 άλογα

Η Lamborghini Huracan Sterrato εξοπλίζεται από τον V10 5,2 λίτρων κινητήρα που προσφέρει 610 άλογα και 565 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 260 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green