Αυτή είναι η νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition!

Νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition

5.672 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2016)

Μια νέα εντυπωσιακή ματ βαφή και αρκετές μοναδικές λεπτομέρειες μέσα και έξω θα χαρακτηρίζουν την νέα έκδοση «Night Edition» της Mercedes S-Class Coupe.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε την Mercedes S-Class Coupe αρκετά…special, η Mercedes ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του μοντέλου, η οποία θα ονομάζεται Night Edition. H έκδοση θα χαρακτηρίζεται από αρκετές, μοναδικές για αυτή, λεπτομέρειες της εξωτερικής εμφάνισης.

Αυτή είναι η νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition!

Αυτή είναι η νέα Mercedes S-Class Coupe Night Edition!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα, η εμπρός μάσκα θα είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, το οποίο θα χρησιμοποιείται και στις ζάντες 20 ιντσών του μοντέλου. Τα καλύμματα των καθρεφτών και τα πλαϊνά μαρσπιέ θα είναι επίσης βαμμένα στο πολυτελές γυαλιστερό μαύρο, ενώ στάνταρ θα διατίθενται εμπρός και πίσω σπόιλερ της AMG στην συγκεκριμένη έκδοση.
 
Ακόμα, η Mercedes εξοπλίζει την νέα έκδοση με ειδικά λογότυπα στα εμπρός φτερά, ενώ θα κάνει διαθέσιμη μια ματ βαφή με την ονομασία «Selenite Grey Magno» που θα περιλαμβάνει ειδικά σωματίδια στην σύνθεσή της, για μια μοναδική εμφάνιση.

Η Mercedes δεν δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου αυτοκινήτου, ωστόσο ανακοινώνει ότι οι λέξεις «Night Edition» θα είναι χαραγμένες στο τιμόνι, που θα προέρχεται από την AMG και θα είναι επενδεδυμένο με δέρμα Nappa. Ακόμη, τα μαρσπιέ των θυρών θα φέρουν φωτιζόμενη επιγραφή «Mercedes-Benz», ενώ για το εσωτερικό θα υπάρχουν επιλογές δέρματος, δέρματος Nappa και δέρματος Nappa AMG στον έξτρα εξοπλισμό. Φυσικά, το εσωτερικό του μοντέλου θα κοσμεί πολυτελής ξύλινη επένδυση μαύρης λεύκας.

Η Mercedes S-Class Coupe Night Edition θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα, στο Detroit της Αμερικής και θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2017, κατά παραγγελία στις εκδόσεις S400 4Matic, S500 και S500 4Matic. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center