Νέα Toyota GR Supra Matte White Edition για 50 τυχερούς
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα Toyota GR Supra Matte White Edition για 50 τυχερούς

3.132 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Η Toyota δίνει την δυνατότητα σε 50 τυχερούς να αποκτήσουν την GR Supra Matte White Edition που συνδυάζεται με καφέ δέρμα στο εσωτερικό, άσπρο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικά και φυσικά τον 6κύλινδρο turbo κινητήρα.

Με τιμή στα 50.000 χιλιάρικα αλλά για την Ιαπωνία

Μια νέα ειδική έκδοση για την GR Supra λανσάρει στην Ιαπωνία η Toyota με όνομα «Matte White Edition».  H παραγωγή του αυτοκινήτου θα περιοριστεί στα 50 αυτοκίνητα, αποκλειστικά για την αγορά της χώρας και λόγω της μεγάλης ζήτησης που αναμένει η Toyota, η φίρμα θα οργανώσει λοταρία για να καταλήξει στους 50 τυχερούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε ειδικό άσπρο χρώμα και με μαύρες λεπτομέρειες

Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, η Supra στην ειδική αυτή έκδοση είναι βαμμένη σε Matte Avalance White Metallic χρώμα και συνδυάζεται με μαύρες λεπτομέρειες στους διαχύτες, τις πλαϊνές ποδιές, τους καθρέπτες, τις μπροστινές κολόνες, τους αεραγωγούς κτλ. Οι 19άρες σφυρήλατες ζάντες έχουν φινίρισμα Frozen Gunmetal Gray και συνδυάζονται με κόκκινες δαγκάνες φρένων. 

Με καφέ δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, η Supra λαμβάνει επένδυση καφέ δέρματος στα καθίσματα, το τιμόνι, στις θύρες και την κεντρική κονσόλα και πλακέτα από ανθρακόνημα στην οποία αναγράφεται «GR Supra» και «Matte White Edition». Φυσικά, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που θα συναντούσαμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις, όπως θύρα USB, 12 JBL ηχεία, οθόνη 8,8 ιντσών κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN