" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της Fabia R5, η οποία θα παρουσιαστεί την Κυριακή στην έκθεση του Έσσεν.

Προκειμένου να πληροί τους κανονισμούς της FIA, η Skoda Fabia R5 φέρει ένα turbo μοτέρ 1,6 λίτρων και σειριακό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ το βάρος της δεν θα πρέπει να είναι κάτω από τα 1.230 κιλά.

Διαθέτει body kit, ευμεγέθη πίσω αεροτομή, αγωνιστικούς τροχούς, ισχυρότερα φρένα, σκληρότερη ανάρτηση, κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης και μικρότερους καθρέπτες.

Νέα αγωνιστική Skoda Fabia

Διαβάστηκε από 3247 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2014

Παρουσιάστηκε η αγωνιστική Skoda Fabia R5, η οποία εξοπλίζεται με ένα turbo μοτέρ 1,6 λίτρων και με σειριακό κιβώτιο πέντε σχέσεων. Θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην κατηγορία WRC 2.

 
Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της Fabia R5, η οποία θα παρουσιαστεί την Κυριακή στην έκθεση του Έσσεν. Αποτελεί το διάδοχο της Fabia S2000 και φυσικά στηρίζεται στη νέα γενιά του μικρού τσέχικου μοντέλου. Έχει δεχθεί τις απαραίτητες αγωνιστικές τροποποιήσεις, όπως είναι το body kit, η ευμεγέθης πίσω αεροτομή, οι αγωνιστικοί τροχοί, τα ισχυρότερα φρένα και η σκληρότερη ανάρτηση. Επιπλέον, η απόληξη της εξάτμισης έχει τοποθετηθεί στο κέντρο, ενώ μικρότεροι είναι οι καθρέπτες.

Προκειμένου να πληροί τους κανονισμούς της FIA, η Skoda Fabia R5 θα εξοπλίζεται με ένα turbo μοτέρ 1,6 λίτρων και με σειριακό κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ το βάρος της δεν θα πρέπει να είναι κάτω από τα 1.230 κιλά. Θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην κατηγορία WRC 2.