4 φωτογραφίες »

Η νέα ειδική έκδοση θα ονομαστεί Range Rover Fifty.

Νέα ειδική έκδοση Range Rover Fifty

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2020)

Μία ειδική έκδοση του Range Rover θα κατασκευάσει η Land Rover με σκοπό να γιορτάσει τα 50 χρόνια ζωής που συμπληρώνει το δημοφιλές SUV.


Η νέα ειδική έκδοση θα ονομαστεί Range Rover Fifty και η παραγωγή του οχήματος θα περιοριστεί σε 1.970 μονάδες παγκοσμίως. Ο αριθμός των μονάδων μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς το 1970 ήταν η χρόνια που έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο Range Rover.
 
Φυσικά όπως όλοι φαντάζεται τα εορταστικά αυτά αυτοκίνητα θα διαθέτουν ειδικά στοιχεία που θα το διαχωρίζουν από τα υπόλοιπα αδέρφια τους. Το μοντέλο θα βασίζεται στην έκδοση Range Rover Autobiography και οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερα διαφορετικά χρώματα (Santorini Black, Aruba Silver, Carpathain Grey και Rosello Red). Κράτησε όμως στο μυαλό σας πως ένα εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός μονάδων θα προσφέρεται στα χρώματα Bahama Gold, Davos White και Tuscan Blue.
 
Από κει και πέρα το Range Rover Fifty θα προσφέρεται με δύο σχέδια τροχών 22 ιντσών, ενόσω στην καμπίνα θα υπάρχουν διακριτικές ταμπέλες που θα φανερώνουν την ιδιαιτερότητα της έκδοσης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν το μοντέλο με όλη τη γκάμα κινητήρων και συστημάτων κίνησης που προσφέρει στο κανονικό μοντέλο η βρετανική φίρμα. Ως εκ τούτου θα υπάρχουν βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες αλλά και η plug-in υβριδική έκδοση P400e.
 
Η Land Rover δεν έχει ακόμη ανακοινώσει λεπτομέρειες τιμολόγησης για το Range Rover Fifty ούτε έχει διευκρινιστεί πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen