Από 13.400 ευρώ ξεκινούν οι τιμές της νέας Alfa Romeo MiTo Urban.

Νέα έκδοση Alfa Romeo MiTo Urban (+video)

7.891 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Η Alfa Romeo λανσάρει την ειδική έκδοση Urban για τη MiTo με πλούσιο εξοπλισμό και αστικό χαρακτήρα σε τιμή που ξεκινά λίγο πάνω από τις 13.000 ευρώ.

Η MiTo προσθέτει ένα ακόμη μέλος στη γκάμα της για την ελληνική αγορά με την είσοδο της έκδοσης Urban. Η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνει αισθητικές διαφοροποιήσεις με σημείο αναφοράς τον σπορτίφ χαρακτήρα. Αιθητικά, η MiTo Urban διατηρεί το στιλ της, στο οποίο ωστόσο προστίθενται λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά όπως οι νέες ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και η νίκελ απόληξη της εξάτμισης.
 

Σε ό,τι αφορά τον standard εξοπλισμός της νέας έκδοσης μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή και τιμόνι με χειριστήρια, με την τιμή να ξεκινά από τις 13.400 ευρώ με τον βενζινοκινητήρα 1.4 λτ. ισχύος 78 ίππων και τις 16.600 ευρώ με τον turbo diesel κινητήρα των 1,3 λτ. με απόδοση 95 ίππων, και με προνομιακή χρηματοδότηση.
 

Διαβάστε περισσότερα για το ALFA ROMEO MITO