Μια νέα εξοπλιστική έκδοση του 500X παρουσίασε η Fiat, με την ονομασία Urbana.

H συγκεκριμένη έκδοση θα προσφερθεί για την αγορά της Αμερικής.

Νέα έκδοση για το 500X από τη Fiat

3.775 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση του 500X παρουσίασε η Fiat, με την ονομασία Urbana.

Η νέα αυτή έκδοση είναι βασισμένη στο 500Χ Trekking και διαθέτει μαύρου χρωματισμού πλαϊνούς καθρέφτες, χειρολαβές θυρών και πίσω πλαίσια φωτιστικών σωμάτων. Επιπλέον στο νέο μοντέλο έχουν τοποθετηθεί μαύρες ράγες οροφής και ίδια απόχρωσης ζάντες 18 ιντσών.
 
Η Fiat δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό, ωστόσο λέγεται πως η καμπίνα θα είναι εξοπλισμένη με μαύρα καθίσματα τα οποία θα φέρουν το χρυσής απόχρωσης λογότυπο «500», ενώ ο οδηγοί θα βρουν επίσης μια κεντρική κονσόλα, όπου και εκεί κυριαρχεί το μαύρο χρώμα όπως και στο ταμπλό.
Από κει και πέρα θα δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να προσθέσει πολλές διαφορετικές επιλογές μεταξύ των οποίων βρίσκονται, ένα σύστημα τετρακίνησης, μια γυάλινη πανοραμική ηλιοροφή αλλά και ένα ψυχαγωγίας με πλοήγηση το οποίο συνοδεύεται με μια οθόνη 6,5 ιντσών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη έκδοση θα προσφερθεί για την αγορά της Αμερικής και θα αφορά μόνο τα μοντέλα 500X Trekking, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν θα περάσει τον Ατλαντικό για χάρη της Ευρωπαϊκής αγοράς.  

NEO TRANSPORTER
test center