Μία νέα έκδοση του Lexus RX 450h προσφέρει πλέον η αυτοκινητοβιομηχανία.

Tο SUV πατάει σε ζάντες 20 ιντσών.

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό.

Νέα έκδοση για το RX 450h

4.582 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2018)

Μία νέα έκδοση του Lexus RX 450h προσφέρει πλέον η αυτοκινητοβιομηχανία. Δείτε περισσότερα.

Διαθέσιμη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται πλέον η έκδοση Sport, του πολυτελούς SUV της Lexus, RX 450h.
 
Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις εκδόσεις Sport των μοντέλων της φίρμας CT, IS και NX, έτσι και το νέο RX Sport προσφέρεται με κάποιες αλλαγές στο εξωτερικό μέρος, αλλά και με πρόσθετο στάνταρ εξοπλισμό.
 
Σε ότι αφορά τις εξωτερικές αλλαγές, στο εμπρόσθιο μέρος το μοντέλο έρχεται με μια διαφοροποιημένη μάσκα, με τη γρίλια να περιτριγυρίζεται από ένα χρωμιωμένο πλαίσιο, ενώ τα φώτα ομίχλης στον προφυλακτήρα, είναι τοποθετημένα σε μαύρο φόντο.
Από κει και πέρα το SUV πατάει σε ζάντες 20 ιντσών μαύρου χρώματος, με πέντε ζευγάρια ακτινών τις διακοσμούν, ενώ μαύρης απόχρωσης είναι τα καλύμματα των πλαϊνών καθρεφτών, αλλά και ο οπίσθιος διαχύτης, δημιουργώντας έτσι μια αντίθεση με το λευκό χρώμα του αμαξώματος.
 
Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό, όπου έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα θερμαινόμενα και αεριζόμενα εμπρός καθίσματα, ενώ μια οθόνη 12.3 ιντσών φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Στα μηχανικά σύνολα, ο υβριδικός κινητήρας παραμένει αμετάβλητος, συνδυάζοντας δηλαδή ένα βενζινοκινητήρα V6 3.5 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ με τη συνολική ισχύ να ανέρχεται στα 312 άλογα, με την ισχύ να πηγαίνει και στους τέσσερις τροχούς.
 
Οι πωλήσεις του νέου Lexus RX 450h Sport θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την τιμή του να ξεκινά από 51,645 λίρες (περίπου 58.725 ευρώ).

VW LEASEPRO
test center