Μία νέα έκδοση του 500Χ παρουσίασε και επίσημα η Fiat, η οποία πήρε την ονομασία Blue Sky.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επί τις ουσίας μια πιο πλήρης εξοπλισμένη έκδοση.

Νέα έκδοση του Fiat 500Χ

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2018)

Μία νέα έκδοση του 500Χ παρουσίασε και επίσημα η Fiat, η οποία πήρε την ονομασία Blue Sky.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι επί τις ουσίας μια πιο πλήρης εξοπλισμένη έκδοση, η οποία επωφελείται από αυτόματους προβολείς, ηλεκτρική ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και φώτα ομίχλης. Επιπλέον ο ιταλικό crossover έλαβε επίσης σατέν χαρακτηριστικά, τα οποία διαφοροποιούνται από το χρώμα του αμαξώματος και παίρνουν θέση στις χειρολαβές των θυρών και στα καπάκια των πλαϊνών καθρεφτών.
 
Σύμφωνα με τη φίρμα οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν λάβει θέση στα φώτα ομίχλης αλλά και σε αυτή του οπίσθιου μέρους, ενώ αναφορικά με τις επιλογές που υπάρχουν για το χρώμα του αμαξώματος οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τέσσερα χρώματα (μαύρο, γκρι, άσπρο και μπλε).
Εικόνες που να παρουσιάζουν το εσωτερικό δεν έχουν υπάρξει ωστόσο η Fiat αναφέρει πως έχει ντύσει τα καθίσματα με ύφασμα το οποίο κοσμείται από μπλε χαρακτηριστικά για να ταιριάζει με τον πίνακα οργάνων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη έκδοση θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες των Ηνωμένων Πολιτειών μέσα στην άνοιξη.     

OPEL NEA MONTELA
test center