Νέα «μαύρη» Ford Mustang ζητά τη... βοήθεια του κοινού

Νέα «μαύρη» Ford Mustang ζητά τη... βοήθεια του κοινού

2.054 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2022)

Η Ford ζητά τη βοήθεια του κοινού για την ονομασία μιας νέας έκδοσης της βενζινοκίνητης «παραδοσιακής» Mustang, η οποία θα εστιάζει μεταξύ άλλων σε μαύρες στιλιστικές λεπτομέρειες.

Η τελευταία Mustang μόνο με βενζίνη ψάχνει όνομα

Μπορεί η τρέχουσα 6η γενιά του αμερικανικού ponycar να οδεύει προς την πόρτα της εξόδου, καθώς ήδη βρίσκεται στο δρόμο σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης η επόμενη Mustan ενώ υπάρχει και η ηλεκτρική Mustang Mach-E για να εκτελέσουν χρέη αντικαταστάτη, ωστόσο οι άνθρωποι της Ford φαίνεται πως δεν εγκαταλείπουν ακόμα το υπάρχον θρυλικό μοντέλο με κωδική ονομασία S550. Με ένα post της στο Twitter, η αμερικανική εταιρεία ζητά τη βοήθεια του κοινού για την ονομασία της νέας «σκοτεινής» έκδοσης της τελευταίας αμιγώς βενζινοκίνητης γενιάς Mustang (σ.σ. η επόμενη Mustang αναμένεται να έχει ηλεκτρική βοήθεια στο πλευρό του 5λιτρου V8). Το αινιγματικό tweet έχει μια εικόνα που δείχνει μια κατάμαυρη Mustang με μαύρο έμβλημα και γενικότερα μαύρες λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η νέα αυτή έκδοση θα έχει μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι Αμερικανοί μπορούν να κάνουν πρόταση για την ονομασία της Mustang

Η ανακοίνωση της Ford συνοδεύεται από ένα συναρπαστικό αίτημα για τους Αμερικανούς φίλους της μάρκας, καθώς όσοι θέλουν μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την ονομασία της επερχόμενης ειδικής έκδοσης. Μάλιστα, ειδικά για την περίσταση έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ιστοσελίδα για το διαγωνισμό, ωστόσο σε αυτή μπορούν να καταχωρίσουν την πρότασή τους μόνο οι νόμιμοι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών, άνω των 18 ετών. Ο διαγωνισμός για την ονομασία της κατάμαυρης Ford Mustang λήγει στις 7 Ιουνίου και ο νικητής θα ενημερωθεί με mail. Αναμένοντας την... βάπτιση της νέας ειδικής έκδοσης της Ford Mustang, εσείς πως θα προτείνατε να ονομαστεί;

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερεθεί πως η νέα γενιά της Mustang θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στις 17 Απριλίου 2023, ημέρα σημαδιακή καθώς την ίδια ημέρα το μακρινό 1964 έκανε ντεμπούτο η πρώτη Ford Mustang στη Νέα Υόρκη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

OPEL NEA MONTELA
test center